Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

7 cool gadgeta koji će oduševiti baš svakog tinejdžera

Powered by Shopaj

7 cool gadgeta koji će oduševiti baš svakog tinejdžera

Darivanje je oduvijek lijepa gesta, no kad je riječ o biranju darova za tinejdžera, i najkreativniji znaju zakazati. Naši mladi dobro su tehnološki potkovani, uz to prate trendove, pa vjerujemo da će vam ovi prijedlozi biti od koristi

Iako su mladi, pripadnici generacije Z pomno prate trendove u glazbi, modi i tehnologiji, pa nas nerijetko znaju prosvijetliti nečim za što nikad nismo čuli, a niti znali da postoji. Bistrog su uma, britki na jeziku te se već u vrlo ranoj dobi znaju izraziti i pokazati svoje (ne)zadovoljstvo. Zbog svega spomenutog roditeljima i njima bliskim osobama često zna biti vrlo izazovno odabrati dar koji će slavljenika ostaviti bez teksta. U članku donosimo nekoliko ideja koje će oduševiti svakog tinejdžera i zbog kojih ćete postati najcool mama, dida ili tetka.

1. Bežične slušalice

Od kada su stigle na tržište, bežične slušalice zaludile su i odrasle i mlade. Osim što su praktične, kvaliteta zvuka dosegnula je novu razinu, a poboljšane značajke uvelike su olakšale korištenje tehnologije. S obzirom na to da su dostupne već neko vrijeme, njihova je cijena pristupačnija u odnosu na prije, a u moru slušalica posebno se istaknula Samsungova serija. Samsung Galaxy Buds 2 dolaze u nekoliko boja, standardni kapacitet baterije iznosi 472 mAh te slušalice dolaze s kućištem. Odličnu ponudu ovih slušalica možete pogledati na Shopaj.hr.

2. Slušalice za gaming

Ako je vaš tinejdžer u fazi igranja videoigara, onda znate koliko žudi za svom opremom koja će njegovu zabavu učiniti još boljom. Iako se roditelji često ljute na to što mladi mnogo vremena provode pred ekranima,  videoigre imaju i neke dobre strane. Primjerice, pomažu pri učenju jezika, utječu na društvene i kognitivne sposobnosti pojedinca, poboljšavaju vizualnu obradu informacija, odlučivanje i timski rad. U svakom slučaju, na roditeljima je da dogovore koje će biti vrijeme za igru, a za najbolju zabavu tu su Gamenote slušalice s mikrofonom, koje imaju lagan okvir s jastučićima od memorijske pjene te svjetlosne efekte.

3. Za buduće profesionalne gejmere

Za sve tinejdžere koji su pravi zaljubljenici u računalne igre, a žude za novom, profesionalnom opremom, tu je Gamenote gaming set combo 4u1 po cijeni od 339 kuna. U ovom setu dolazi miš čiji životni vijek iznosi čak tri milijuna pritisaka, USB tipkovnica s pet milijuna pritisaka, slušalice s USB i Stereo plugom te podloga za miš za maksimalan nadzor pri niskim vrijednostima DPI.

4. Pametni sat

U pauzi od gaminga, roditelji bi vrlo rado voljeli vidjeti svoje dijete u prirodi ili da se bavi bilo kojom fizičkom aktivnošću. Ponekad djeca znaju biti u svom ''filmu'', pa biste ih na aktivnost možda mogli potaknuti pametnim satom XIAOMI Amazfit GTR. Na njemu se nalazi više od 150 različitih vježbi i aktivnosti,  poput trčanja, hodanja, vožnje biciklom i sl. U sat su ugrađeni senzori kojima možete mjeriti kvalitetu spavanja, stres, otkucaje srca, pa čak i zasićenost krvi kisikom. Šlag na tortu definitivno je mikrofon, čija je svrha korištenje glasovnog asistenta Alexa. Ponudu možete pogledati na Shopaj.hr.

5. Alati za super video

I sami znate da su društvene mreže preplavile život svakog od nas, pa tako i naše djece. S obzirom na to da od njih ne možemo pobjeći, a nestašni tinejdžeri uvijek će naći način da se dokopaju onoga što žele, pokušajte im dati primjer i podržati ih u njihovim aktivnostima na internetu. Mnogi mladi sanjaju o karijeri na ovim platformama, pa ako ste uočili da je vaše dijete pokazalo interes za snimanje i objavljivanje videosadržaja, omogućite mu opremu zahvaljujući kojoj će njegove snimke i objave još bolje izgledati.

Fun,Kid,Influencer,Using,Her,Smartphone,And,Ring,Light,At

O dobro poznatom ''ring lightu'' mnogi sanjaju, a riječ je o LED kolutu koji pruža odlično osvjetljenje. Uz pomoć njega videozapisi izgledaju mnogo profesionalnije, a vjerujemo kako će dobro poslužiti i mamama prilikom šminkanja ili tatama pri uređivanju brade.

6. Fotografija kao nekad

Davno su prošla vremena u kojima su se fotografije izrađivale i slagale u albume. Danas jednim klikom uhvatimo poseban trenutak ili XY trenutaka. No iako je to možda praktičnije, mi odrasli znamo da se čar čuvanja uspomena putem fotografija izgubila. Ako želite pokazati tinejdžeru kako je to nekad izgledalo, polaroid kamere u modernom izdanju originalna su ideja za dar. Ove kamere dolaze u raznim bojama, a za izradu fotografije potrebno je samo nekoliko sekundi. Nakon što fotografija izađe, samo je ostavite da se razvije.

Polaroid,Frame.retro,Photo,Frames,Hanging,On,Grey,Background.,Real,Photo.

7. Glazba na najjače

Kao što smo spomenuli na početku, tinejdžeri prate mnogo toga, pa tako i glazbu. Još jedan odličan dar koji bi ih mogao razveseliti jest bluetooth zvučnik koji mogu spojiti na mobitel i uživati s prijateljima u prirodi ili na igralištu. Ovako će moći izraziti svoje glazbene ukuse, ali i upoznati druge žanrove.

Black,Mini,Wireless,Portable,Bluetooth,Speaker,For,Music,Listening.
SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!

Powered by Shopaj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!