Obavijesti

Promo sadržaj

A1 Hrvatska dobitnik je prestižne svjetske nagrade za razvoj zaposlenika

A1 Hrvatska dobitnik je prestižne svjetske nagrade za razvoj zaposlenika
2

A1 Hrvatska jedina je domaća kompanija koja je osvojila Stevie for Great Employers u 2021. godini, a nagrađena je za programe A1 Future Hub i A1 You Rock!

A1 Hrvatska dobitnik je prestižne Stevie for Great Employers nagrade i to za čak dva programa – A1 Future Hub i A1 You Rock!. Nagrada Stevie for Great Employers je svjetsko priznanje koje se dodjeljuje za izvrsnost u području razvoja i upravljanja ljudskim resursima te za nove proizvode i usluge kojima se unaprjeđuju radni uvjeti i mjesto rada. A1 Hrvatska jedina je domaća kompanija koja ju je osvojila ove godine u konkurenciji 950 nominacija koje su stigle iz 29 država diljem svijeta. Time se našla u društvu nekih od najvećih svjetskih kompanija i lidera u industrijama kao što su IMB, DHL, Dell Technologies i Bank of America.

Zlatnim Stevie priznanjem A1 Hrvatska nagrađena je u kategoriji Najinovativniji program učenja i razvoja za projekt A1 Future Hub te brončanim priznanjem u kategoriji Najinovativniji program upravljanja talentima za projekt A1 You Rock!.

A1 Future Hub je sveobuhvatan program koji podržava profesionalni i osobni razvoj svih zaposlenika kompanije na svim razinama putem formalnih edukacija s ciljem razvoja nužnih digitalnih vještina neophodnih za prilagodbu na nove načine rada i ostvarivanje budućih uspjeha. A1 Hrvatska kreirala je ovaj program kako bi se prilagodila zahtjevima tržišta i novim tehnologijama te gradila kulturu cjeloživotnog učenja. A1 Future HUB pokriva pet glavnih područja: 5G, Data analytics & AI, Process automation, Digital and Growth Marketing, Agile.

Osim za A1 Future Hub, kompanija je nagrađena i za talent program A1 You Rock! koji je osmišljen s ciljem povećanja zadovoljstva i angažiranosti te zadržavanja talenata u kompaniji. Riječ je o integriranom pristupu upravljanju talentima na razini klastera A1 Hrvatska i A1 Makedonija, koji uključuje provedbu posebnih i individualno krojenih aktivnosti s ciljem razvoja, podršku menadžerima u vođenju talenata, unaprjeđenje financijskih benefita i povećanje vidljivosti talenata unutar i izvan organizacije.

"S obzirom na konstantne  brze promjene i nove tehnologije u našoj industriji, presudno je da imamo konstantnu želju za učenjem, da ne pristajemo na status quo i ostajanje u zoni komfora. Takav način razmišljanja i pristup učenju je ključan za poslove budućnosti, stvaranje inovacija i rast biznisa. Da bi ostali konkurentni vještine i znanja budućnosti moramo već sada usvajati. Svjesni smo da su kvalitetni i uspješni razvojni programi, procesi zapošljavanja i zadržavanja zaposlenika, kao i uspješni sustavi nagrađivanja neophodni za naš uspjeh, a posebno mi je drago da su naši napori koje ulažemo u razvoj ljudi prepoznati i na svjetskoj razini. Ove nagrade dodatno nas motiviraju da se i dalje jednako trudimo da A1 Hrvatska ostane prepoznata kao odlično mjesto za rad i kontinuirani razvoj u profesionalnoj karijeri“, izjavio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!