Obavijesti

Promo sadržaj

Addiko Red Friday: Addiko banka vraća prvu ratu kredita

Addiko Red Friday: Addiko banka vraća prvu ratu kredita
1

Addiko banka će u petak, 26. travnja svim klijentima koji taj dan podignu gotovinski kredit u kunama ili u eurima vratiti cijelu prvu ratu

Za sve zahtjeve za nove gotovinske - nenamjenske i Addiko Blic - kredite koji će biti podneseni na dan 26. travnja 2019. godine, te kasnije odobreni, Addiko banka će klijentima u roku od 5 radnih dana od uplate prve rate kredita, tu ratu vratiti tako što će taj isti iznos uplatiti na njihov račun. 

Bankarstvo je u suštini sa strane banke i sa strane klijenta stvar povjerenja, a da smo ga zavrijedili vidljivo je iz stalnog rast klijenata. Dapače, s omogućenim lakšim prebacivanjem računa danas dvostruko više klijenata odabire Addiko banku kao svoju primarnu banku i na to smo jako ponosni. S novom 'Addiko Red Friday' akcijom vraćamo cijelu jednu ratu i to odmah na početku, čime na ukazano povjerenje odgovaramo povjerenjem“, izjavila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke. 

Addiko Blic krediti se odobravaju na iznose od 10.000 do 50.000 kuna i od 1.300 do 7.000 eura uz rok otplate od 3 do 10 godina, bez depozita, jamca i bez učešća, a dostupni su uz kamatnu stopu od 6,95% (EKS 7,73%) za kredite u kunama, te od 6,45% (EKS 7,19%) za kredite u eurima. 

Nenamjenski krediti se odobravaju na iznose od 10.000 do 260.000 kuna i od 1.300 do 35.000 eura uz rok otplate od 3 do 5 godina, bez jamca i bez učešća, a dostupni su uz kamatnu stopu od 5,95% (EKS 6,36%) za kredite u kunama, te od 5,45% (EKS 5,77%) za kredite u eurima.

Kamatne stope su fiksne za cijelo vrijeme otplate.

O 'Addiko Red Friday' saznajte više na www.addiko.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!