Obavijesti

Promo sadržaj

Ako vam je dosta visokih računa za grijanje, ovo je sigurno i najisplativije rješenje za vas

Ako vam je dosta visokih računa za grijanje, ovo je sigurno i najisplativije rješenje za vas
2

Tražite povoljan i učinkovit način grijanja svog doma kako biste sebi i svojoj obitelji osigurali mirnu i udobnu zimu? Onda ste na pravom mjestu

Dizalice topline su moderno i energetski prihvatljivo rješenje koje značajno smanjuje troškove grijanja. Sinclair pruža raznovrsna rješenja za grijanje i hlađenje, s naglaskom na učinkovitost i ekološku održivost. Tvrtka nudi 7 godina jamstva na sve klime i dizalice topline uz redovan godišnji servis.

Korištenje DC INVERTER tehnologije pridonosi visokoj učinkovitosti, omogućujući dobivanje značajne količine topline s minimalnom potrošnjom električne energije. Različite serije dizalica topline pružaju korisnicima mogućnost odabira uređaja koji najbolje odgovara njihovim potrebama, bilo da je riječ o grijanju, hlađenju ili kombinaciji oba. Kvaliteta, niska razina buke, vrhunske komponente i privlačna cijena odlike su Sinclair dizalica topline.

Pokretanje videa...

Ako vam je dosta visokih računa za grijanje, ovo je sigurno i najisplativije rješenje za vas 00:34

Razgovarali smo s direktorom Sinclaira, tvrtke koja ove godine bilježi 20 godina postojanja na hrvatskom tržištu. Zadovoljni su proizvodnjom vrhunskih „sustava budućnosti“ koji spadaju u rang obnovljivih izvora energije, a samim time omogućuju korisnicima pametan ulog u budućnost, smanjenje CO2 otiska i niže troškove.

Smatram da je ključ uspješne prodaje, osim u samoj kvaliteti, velikim dijelom u inženjerskoj prodajnoj i postprodajnoj podršci. Tehnologija je sofisticirana i relativno nova, a važno je svakom korisniku detaljno objasniti kako koristiti dizalicu topline da bi njen učinak (COP) bio što veći. Portfolio robne marke Sinclair jedan je od najvećih u Europi. Fokusirani smo na komercijalne sustave grijanja i hlađenja, rezidencijalne klima uređaje, brodske i kamperske uređaje, dok za dizalice topline sigurno imamo najbolju ponudu. Nudimo split sustave, monoblok, split sustave s integriranim spremnikom za potrošnu toplu vodu, a sve to od 4 pa do 900 kW kapaciteta u čak dvije serije: Ontario i Yukon. U Ontario seriji orijentirani smo prema cijeni, dok u Yukon seriji prema kvaliteti.“ – rekao nam je direktor Sinclaira, Duško Banjeglav, ističući da je svaka dizalica topline poluproizvod dok se pravilno ne montira, zbog čega značajan naglasak stavljaju na postprodajne usluge.

Uz dizalice topline, tvrtka nudi i širok asortiman drugih proizvoda, uključujući klima uređaje, odvlaživače i pročišćivače zraka te razne druge sustave za klimatizaciju prostora. Ponudu svih usluga i proizvoda možete pronaći na sinclair.hr

Onda, što čekate? Nazovite nas na 01/6608-009 i uživajte u udobnosti svog doma uz najučinkovitiji i najisplativiji sustav grijanja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.