Obavijesti

Promo sadržaj

Ako želiš bolju sliku, donosimo ti šest razloga zašto ćete Samsung Neo QLED oduševiti

Ako želiš bolju sliku, donosimo ti šest razloga zašto ćete Samsung Neo QLED oduševiti
4

Tehnologija napreduje brzo u svim poljima pa tako i kad su u pitanju televizori. U današnjim okolnostima usmjereni smo na kućnu uživanciju, a u takvom okruženju televizor ima središnju ulogu

Bilo da se radi o filmovima, serijama, dokumentarcima ili video igrama, zahvaljujući vrhunskim tehnologijama Samsung Neo QLED televizori oduševiti će sve tehnološke entuzijaste. U nastavku donosimo 5 razloga zbog kojih su baš Samsung Neo QLED televizori najbolji odabir za sve one željne vrhunskih performansi i najboljeg iskustva gledanja i slušanja.

1. Najveća rezolucija, koji god sadržaj gledaš

Uz Neo Quantum 8K procesor možeš uživati u sadržaju vrhunske kvalitete prikaza, kakva god da ona u originalu bila. Napredna 8K AI tehnologija omogućava ti nevjerojatno povećanje rezolucije uz pomoć 16 neuronskih mreža koje proizvode zapanjujuće detaljnu sliku. Više ne moraš brinuti u kojoj kvaliteti je izvorno sadržaj koji gledaš – uz Neo Quantum tehnologiju procesuiranja slika koju gledaš uvijek će biti u najboljoj kvaliteti.

2. Potpuni volumen boja

Izrazito svijetle scene često predstavljaju problem kad je u pitanju volumen boja, no uz Quantum Dot tehnologiju takvi problemi su stvar prošlosti. Kvantne točke nano reda veličine omogućuju 100 %-tni volumen boja u svakoj sceni, koliko god ona bila svjetla. Uz Movie Mode opciju koja reproducira sliku najsličniju izvornom formatu gledanje svakog sadržaja biti će kino doživljaj – i to iz topline vlastitog doma.

3. Uoči svaki detalj, koliko god sitan bio

U scenama koje se sastoje od izrazito tamnih i svijetlih područja nije uvijek lako zamijetiti sve detalje u slici. To zna biti posebno frustrirajuće u video igrama, kada se odgovor krije upravo u gotovo neprimjetnim detaljima. Uz Samsung Neo QLED televizoreQuantum HDR 64x tehnologiju svaki detalj je jasan, koliko god bio sitan pa nema straha da će nešto proći nezamijećeno.

4. Televizor mobitel u isto vrijeme

Svi znamo kakve borbe između ukućana znaju nastati oko toga što će se gledati. Neki bi film, neki bi utakmicu, a uz to i baš počinju vijesti. Uz Multi view feature kompromis nije nužan jer jednostavno svi mogu gledati ono što žele – u isto vrijeme. Ako se pak bojiš da ćeš propustiti bitnu poruku, uz svoj omiljeni televizijski sadržaj, možeš gledati i mobitel s mogućnošću podjele ekrana u do 4 manje jedinice, Samsung Neo QLED televizori pružaju dosad neviđene mogućnosti multi-taskinga.

5. Kupovina baterija postaje stvar prošlosti

Baterije su jedna od onih stvari koje nam uvijek trebaju baš kad ne možemo do njih. Osim što su nepraktične, potrošne baterije su i jedan od najvećih izvora zagađenja koje dolazi iz domova. Uz SolarCell Remote daljinski upravljač koji ima mogućnost punjenja na sunčevu energiju baterije padaju u drugi plan. SolarCell Remote dovoljno je ostaviti na kauču ili fotelji pokraj prozora i sunce će obaviti većinu posla.

6. Neusporedivo dobar zvuk

Koliko god slika bila važna, ona je ipak samo dio potpunog iskustva. Uz OTS Pro tehnologiju možeš uživati u dinamičnom zvuku koji dolazi upravo iz smjera u kojem se akcija i odvija. Dinamičnost zvuka do najmanjeg detalja velika je prednost kod gledanja filmova, ali upravo u video igrama dolazi do pravog izričaja. Uz OTS Pro i Quantum HDR 64x više ne moraš brinuti da će ti promaknuti niti jedan detalj. Za potpuno iskustvo zvuka tu su Samsung Soundbarovi i Q-Symphony tehnologija koja omogućava savršenu sinkronizaciju zvuka i slike za nevjerojatan multimedijski doživljaj.

Uz obilje revolucionarnih i korisnih tehnologija, Samsung Neo QLED televizori savršeni su uređaj za sve one koji od svoje kućne tehnologije očekuju nešto više. Najnovije video igre i filmovi biti će jasniji nego ikad, a uz upscaling tehnologiju čak i oni stariji doimati će se kao da su snimljeni nedavno pa nema sumnje da će u njima svatko naći nešto za sebe.

Za savršeno uživanje u vrhunskom zvuku iskoristi posebnu priliku gdje uz kupovinu nekog od Samsung Smart televizora na poklon dobivate 3 mjeseca besplatnog korištenja Spotify Premium računa. Promocija traje 3. svibnja 2022., a odnosi se na modele Samsung pametnih televizora iz 2020. i 2021. godine. Detalje o promociji potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.