Obavijesti

Promo sadržaj

Aktivnost koju će vaše dijete obožavati i pri tome učiti

Aktivnost koju će vaše dijete obožavati i pri tome učiti
5

U moru ponuda izvanškolskih aktivnosti roditelju je teško uskladiti svoje sa željama djeteta, a da pri tome jedna aktivnost pruža sve

Roditelju je cilj pripremiti dijete za život kroz razvoj socijalnih i mentalnih sposobnosti, a sve kako bi djetetu bilo što lakše snalaženje u novom okruženju poput vrtića i škole.

Program koji se provodi u Hrvatskoj od 2013. godine i pomaže u cjelokupnom razvoju djeteta, skriva se pod imenom Brainobrain.

Brainobrain je međunarodno priznat program koji se provodi od 2003. godine u više od 975 centra u 42 zemlje svijeta te pomaže više desetaka tisuća djece u razvoju njihovih potencijala.

Program je osmišljen kao metoda učenja kojom se uči djecu kako učiti, razvijanju se radne navike, kognitivne i socijalne vještine u vrijeme djetinjstva kada je neuroplastičnost mozga naročito izražena.

Spojimo li neuroplastičnost (mogućnost mozga da se promijeni i adaptira kao rezultat nekog novog iskustva) i drevnu računaljku (abak), dolazimo do odličnih rezultata posebice u brzini obrade podataka u dječjim glavama.

Upravo nam neuroplastičnost mozga omogućava povećanje brzine obrade podataka za što se možemo koristiti u vježbama gdje je potrebno prepoznati vizualne obrasce, u zadacima s vizualnom pretragom, logičkim zadacima, u obavljanju jednostavnih matematičkih kalkulacija, u radu sa brojevima, ili obavljanja zadataka pod pritiskom (ograničeno vremenom).

Brainobrain metoda oslanjajući se na izraženu neuroplastičnost dječjeg mozga, koristeći više tehnika i alata koje su u međusobnoj sinergiji, ima za cilj i rezultat razvoja povećane obrade podataka, olakšanog učenja novih spoznaja i vještina, matematičke vještine, fokus, koncentraciju, socijalnih vještina(samokontrola, empatija, komunikacija, slušanje i govorenje, sukobi, rješavanje problema..), kreativnost, vizualizacija…

Kako radimo? Kome je program namijenjen?

Program se sastoji od 10 razina od čega svaka traje 12 predavanja, dinamikom jedan puta tjedno.

Predavanja se sastoje od rada na abaku, alatima i tehnikama pozitivne psihologije, Neurobik vježbama te kreativnim radnim aktivnostima (izrada figura, crtanje, kreativne igre, ..).

Brainobrain program mogu upisati djeca od 4,5 do 14 godina starosti.

Grupe su formirane po uzrastu djece!

Zašto Brainobrain?

Volimo raditi sa djecom te smo u partnerskom odnosu sa roditeljima.

Pomažemo i to nas čini sretnima. Volimo dječje osmjehe kada postignu željeni cilj! Pomažemo djetetu prepoznati svoje potencijale!

Ponosni smo na ponosne roditelje! Razumijemo dječje osjećaje!

Brainobrain predavači su predane osobe koje vole svoj poziv i žive ga!

Želite li više saznati o nama posjetite nas na www.brainobrain.com i www.brainobraineurope.com !

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline