Obavijesti

Promo sadržaj

Aztrek Double i Aztrek96 najuzbudljivije siluete u Reebokovoj arhivi

Aztrek Double i Aztrek96 najuzbudljivije siluete u Reebokovoj arhivi
11

Cardi B, jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda današnjice, ponovo se našla u ulozi modela najnovije Reebok kampanje za jedinstvene Aztrek Double i Aztrek96 tenisice

Čuvena Aztek trkačka tenisica iz devedesetih, danas je transformirana u tenisicu modernog doba koja savršeno predstavlja duh i stav Reeboka iz posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća.

Novi Aztrek Double zadržao je živahan i specifičan dizajn svog prethodnika, ali sada uz još bolje performanse. Silueta je osvježena novim bojama i specijalnim detaljima, a odlikuje se dodatno podebljanom potplatom uz savršeni pad za stopalo, koja će savršeno obilježiti modnu scenu ove sezone.

Reebok Classic_Aztrek Double_749,00 kuna

S druge strane, jedinstvena Aztrek96 silueta dolazi u još odvažnijoj i dinamičnijoj formi od svog ranijeg modela koja se predstavlja u novom koloritu s naglašenim slojevima i znatno izraženim logotipom. Namijenjena je svim trendseterima kako bi ove sezone na najbolji mogući način istaknuli svoj modni izričaj.

Reebok Classic_Aztrek96_699,00 kuna

Oba modela karakterizira posebna Hexalite tehnologija za maksimalnu udobnost, dok se Aztrek 96 ističe i svojim asimetričnim đonom u obliku dijamanta.

Aztrek Double u različitim bojama za žene, kao i unisex model Aztrek96 dostupni su u maloprodajnoj mreži Reebok partnera:

Aztrek96: Shooster_Buzz_NOSS i The Athlete's Foot
Aztrek Double: Shooster_Buzz_NOSS_ The Athlete's Foot_Ferivi Sport i Shoe Be Do

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj