Obavijesti

Promo sadržaj

Bezbrižno putovanje osigurava dobro putno osiguranje

Bezbrižno putovanje osigurava dobro putno osiguranje
2

Najvažniji suputnik svakog putovanja

Euforija ugovaranja novog putovanja često zna učiniti da zaboravimo na sve one, manje uzbudljive, ali jednako važne, stavke koje je potrebno riješiti prije finalnog zatvaranja kofera i polaska na željenu destinaciju. Jedna od tih stavki svakako je putno zdravstveno osiguranje za koje možemo reći da je, uz dokumente i novčanik, najvažnija stvar koja vam je potrebna na putu.

Strah od otkazivanja putovanja, gubitka prtljage i razboljenja u stranoj državi mogu pokvariti, ili staviti u drugi plan, pozitivno uzbuđenje zbog novog putovanja. Na putovanju se mnogo toga može zakomplicirati, kao što je na primjer iznenadno oboljenje ili neki oblik nesreće. Tijekom zimskih mjeseci mnogi će možda po prvi put stati na skije što, nerijetko, rezultira težim ili lakšim ozljedama. Takve neplanirane poteškoće mogu pokvariti i najbolja putovanja, naročito ako se nesreća dogodi u inozemstvu. I dok su, unatoč svim mjerama opreza, nesreće često izvan naše kontrole, ono što jeste u našim rukama je način riješavanja problema ukoliko oni nastanu.

Ugovaranjem putnog zdravstvenog osiguranja možda niste onemogućili mogućnost da do nesreće dođe, ali ste se pobrinuli da u tom slučaju brzo i jednostavno riješite svaku popratnu poteškoću te nesreće. Merkurovo putno zdravstveno osiguranje tako obuhvaća pokriće za slučaj hitne medicinske pomoći koja je potrebna zbog bolesti osiguranika ili posljedica nesretnog slučaja za vrijeme privremenog boravka u inozemstvu. Osiguranje pokriva i neophodni transport u Republiku Hrvatsku (tzv. repatrijacija) zbog potrebe navedenog medicinskog tretmana. Merkurova polica putnog zdravstvenog osiguranja uključuje bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili u mjesto boravka, a kako bi klijentima pružena usluga bila što ažurnija, na raspolaganju im je SOS telefon.

A kako bi sve navedno klijentima bilo što pristupačnije, Merkur osiguranje pripremilo je posebnu ponudu - popust od 50% za policu godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja! Svi oni koji ugovore Merkur godišnje putno zdravstveno osiguranje putem webshopa od 1.2. do 31.3.2024. bezbrižno mogu putovati već od 37 EUR, odnosno 45 EUR, ovisno o ugovorenom pokriću od 38.500 EUR ili 50.000 EUR.* Briga oko putovanja svedena je na minimum, a sigurnost zajamčena.

Merkurova polica putnog zdravstvenog osiguranja vrijedi u cijelom svijetu, a ukoliko ugovarate godišnje putno, osiguran vam je neograničeni broj putovanja tijekom godine (uz uvjet da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana).

Nakon svih pripremnih koraka jedino potrebno je opustiti se, odabrati željenu destinaciju i uživati u novim avanturama. Uz promotivnu akciju putnog zdravstvenog osiguranja, sigurnost na putovanju je zajamčena.

* Navedene cijene Merkur godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja odnose se na osobe do 60 godina koje se ne bave profesionalno sportom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura