Obavijesti

Promo sadržaj

Biljnim lijekom protiv želučanih tegoba

Biljnim lijekom protiv želučanih tegoba
2

Probavni simptomi se različito manifestiraju od osobe do osobe. Osobe s ovim problemima žale se na bol u probavnom traktu, osjećaj brze sitosti i nadutosti, imaju vjetrove i osjećaju mučninu

Gotovo četvrtina svjetskog stanovništa ima funkcionalne probleme s pobavnim sustavom, kao što su sindrom iritabilnog crijeva i funkcionalna dispepsija, s različitim  simptomima od bolova, do osjećaja nelagode. Često se pojavljuju u razdobljima stresa i emocionalne uznemirenosti, na putovanjima, zbog promjene prehrane I prilikom uzimanja lijekova, a velik broj ljudi već je otprije bolovao od želučanih. 

Probavni simptomi se različito manifestiraju od osobe do osobe. Osobe s ovim problemima žale se na bol u probavnom traktu, osjećaj brze sitosti i nadutosti, imaju vjetrove i osjećaju mučninu.  Iako nisu opasni po život, ovi problemi mogu biti vrlo neugodni te utjecati na raspoloženje, kvalitetu života i radnu sposobnost pojedinca.

Iberogast je prirodni lijek koji sadrži ekstrakte devet različitih biljaka i ublažava različite vrste želučanih tegoba. Sadrži ekstrakte gorke ognjice, angelike, kamilice, kima, sikavice, matičnjaka, paprene metvice, rosopasa i sadića. Ti biljni ekstrakti djeluju na suzbijanje tegoba već u korijenu.

Iberogast je jedan od najbolje ispitanih biljnih bezreceptnih lijekova za probavne smetnje na svijetu čiju primjenu preporučuje njemačko Društvo za bolesti probavnog sustava i metabolizma.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze
PROMO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze

Izgubili su zdravlje, zbog dijagnoze mnogi i posao, a sada se boje kako će im uzeti i vozačke dozvole

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
PROMO

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.
Urbanovo: održan Festival Pušipela kao kruna manifestacije
PROMO

Urbanovo: održan Festival Pušipela kao kruna manifestacije

Dom kulture u Štrigovi proteklog vikenda bio je mjesto slavlja bogate vinogradarske tradicije i uživanja u izvrsnim međimurskim vinima na još jednom Festivalu Pušipela.