Obavijesti

Promo sadržaj

Blagovaone Calligaris i Tempur i Sealy madraci na popustu

Blagovaone Calligaris i Tempur i Sealy madraci na popustu
6

Meblo trade – blagovaone Calligaris - 20 %, kvalitetni madraci Tempur -25% popust!

Iskoristite posebnu pogodnost za klijente Zagrebačke banke – 20% popusta na Calligaris dizajnerske kolekcije te 25% popusta na Tempur i Sealy premium kolekcije madraca, kreveta, anatomskih jastuka.


Otkrijte nove Calligaris dizajnerske kolekcije stolova na razvlačenje, atraktivnih stolaca, fleksibilnih garnitura za sjedenje, obnovite blagovaonu i dnevnu sobu uz popust 20 % ili iskusite lakoću i udobnost spavanja na premium kolekciji madraca, kreveta ili anatomskih jastuka Tempur ili Sealy uz popust od 25 %.

Luksuzni Tempur i Sealy madraci, kreveti, anatomski jastuci podnice i madraci iz ponude Tempur i Sealy asortimanasu izrađeni najnaprednijim tehnogijama I materijalima. Iskusite materijal koji je NASA razvila za vrhunski komfor astronauta prilikom dugih boravaka u svemiru. Tempur materijal se oblikuje prema vašem tijelu, dajući mu potporu za najudobniji položaj i smanjujući pritisak tijela o podlogu , čime je omogućen kvalitetan  I udoban san.


U Meblo Trade salonima diljem Hrvatske -Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i webshopu na raspolaganju je mogućnost obročne otplate do 12 rata za plaćanje Zabinim Mastercard, Maestro i Visa karticama. Od 20. studenog do 18. prosinca 2016. iskoristite ove atraktivne popuste uz mogućnost obročne otplate do 12 rata za plaćanje Zabinim Mastercard, Maestro i Visa karticama. Pogodnost možete iskoristiti u najbližem Meblo salonu ili na shop@meblo.hr. Više na www.meblo.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.