Obavijesti

Promo sadržaj

Bol u zglobovima i mišićima – kako si pomoći?

Bol u zglobovima i mišićima – kako si pomoći?
4

Lijepi dani mame nas na šetnju, rekreaciju i kretanje, ali aktiviraju i neke probleme koji nas u tome mogu spriječiti.

Bolovi u zglobovima i mišićima nisu uvijek povezani sa starenjem. Bez obzira na godine, svatko od nas je, barem jednom, osjetio bol u zglobovima i mišićima. Sigurno se možete prisjetiti koliko je taj osjećaj neugodan i koliko su vam neke jednostavne radnje bile teške i bolne.

Bez obzira na to jeste li sportaš ili rekreativac, ili su vaši bolovi povezani s nekim drugim stanjima, želite brzo i efikasno rješenje koje će vam omogućiti kretanje bez nelagode i bolova.

Tražite li olakšanje i opuštanje bolnih mjesta, želite li poboljšati pokretljivosti i gipkosti zglobova, bolna mjesta najprije ohladite, a potom ih zagrijte Pernaton® gelom.

U njegovom sastavu pronaći ćete čisti ekstrakt zelenousne školjke koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove. Pernaton® gel odličan je za masažu mišića nakon sportskih aktivnosti i regeneraciju tkiva. Poboljšat će pokretljivosti i gipkosti zglobova, ublažiti bol kod sportskih ozljeda i olakšati bolove koji su prouzročeni oštećenjem zglobova. Opušta mišiće i zglobove i odmah nakon primjene stvara osjećaj ugode i opuštanja.

Pernaton® više puta tijekom dana umasirajte na bolno područje zglobova, ramena, ruku, lakta, koljena, nogu i leđa. Miris je blag i ugodan, a gel se lako upija u kožu zbog svoje nemasne formule. Idealan je za masažu mišića prije i nakon aktivnosti.

Pernaton® Forte gel ima učinak jakog zagrijavanja. Nakon nanošenja osjetit ćete intenzivan, dugotrajan i ugodan osjećaj topline zahvaljujući ekstraktu kajenske paprike koji potiče prokrvljenost kože i ublažava bol.

Ako već imate problema sa zglobovima, muči li vas upala živaca i neuralgija, Pernaton® Forte gel olakšat će i ublažiti vaše probleme. Djeluje kao površinski anestetik s lokalnim učinkom i omogućit će vam bezbrižno kretanje bez boli.

U svim ljekarnama vas očekuje promo pakiranje 1+1 gratis. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

 


 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!