Bol u zglobovima i mišićima – kako si pomoći? | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Bol u zglobovima i mišićima – kako si pomoći?

Bol u zglobovima i mišićima – kako si pomoći?
4

Lijepi dani mame nas na šetnju, rekreaciju i kretanje, ali aktiviraju i neke probleme koji nas u tome mogu spriječiti.

Bolovi u zglobovima i mišićima nisu uvijek povezani sa starenjem. Bez obzira na godine, svatko od nas je, barem jednom, osjetio bol u zglobovima i mišićima. Sigurno se možete prisjetiti koliko je taj osjećaj neugodan i koliko su vam neke jednostavne radnje bile teške i bolne.

Bez obzira na to jeste li sportaš ili rekreativac, ili su vaši bolovi povezani s nekim drugim stanjima, želite brzo i efikasno rješenje koje će vam omogućiti kretanje bez nelagode i bolova.

Tražite li olakšanje i opuštanje bolnih mjesta, želite li poboljšati pokretljivosti i gipkosti zglobova, bolna mjesta najprije ohladite, a potom ih zagrijte Pernaton® gelom.

U njegovom sastavu pronaći ćete čisti ekstrakt zelenousne školjke koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove. Pernaton® gel odličan je za masažu mišića nakon sportskih aktivnosti i regeneraciju tkiva. Poboljšat će pokretljivosti i gipkosti zglobova, ublažiti bol kod sportskih ozljeda i olakšati bolove koji su prouzročeni oštećenjem zglobova. Opušta mišiće i zglobove i odmah nakon primjene stvara osjećaj ugode i opuštanja.

Pernaton® više puta tijekom dana umasirajte na bolno područje zglobova, ramena, ruku, lakta, koljena, nogu i leđa. Miris je blag i ugodan, a gel se lako upija u kožu zbog svoje nemasne formule. Idealan je za masažu mišića prije i nakon aktivnosti.

Pernaton® Forte gel ima učinak jakog zagrijavanja. Nakon nanošenja osjetit ćete intenzivan, dugotrajan i ugodan osjećaj topline zahvaljujući ekstraktu kajenske paprike koji potiče prokrvljenost kože i ublažava bol.

Ako već imate problema sa zglobovima, muči li vas upala živaca i neuralgija, Pernaton® Forte gel olakšat će i ublažiti vaše probleme. Djeluje kao površinski anestetik s lokalnim učinkom i omogućit će vam bezbrižno kretanje bez boli.

U svim ljekarnama vas očekuje promo pakiranje 1+1 gratis. Akcija vrijedi do isteka zaliha.

 


 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Sve je više alternativa kortikosteroidima: istražujemo koje su
PROMO

Sve je više alternativa kortikosteroidima: istražujemo koje su

Koju ste cijenu spremni platiti za svoje zdravlje? Većina ljudi kod ovog pitanja prvo pomisli na novac, međutim osobe koje se liječe od autoimunih bolesti znaju da cijena zdravlja nekad može biti – narušeno zdravlje

Art-visum širi prisutnost na tržištu otvaranjem nove trgovine
PROMO

Art-visum širi prisutnost na tržištu otvaranjem nove trgovine

Novom poslovnicom imaju namjeru unaprijediti lokalnu ponudu vrhunskih alata i približiti neizostavnu tehničku podršku svojim klijentima
Favbet grupacija donirala više od 220.000 EUR za pomoć bombardiranoj dječjoj bolnici
PROMO

Favbet grupacija donirala više od 220.000 EUR za pomoć bombardiranoj dječjoj bolnici

Rusija je nedavno, 8. srpnja ove godine počinila još jedan zločin protiv čovječnosti, izvevši veliki raketni napad na Ukrajinu