Promo sadržaj

Komentari 0

Bol u zglobovima i mišićima – kako si pomoći?

Bol u zglobovima i mišićima – kako si pomoći?

Lijepi dani mame nas na šetnju, rekreaciju i kretanje, ali aktiviraju i neke probleme koji nas u tome mogu spriječiti.

Bolovi u zglobovima i mišićima nisu uvijek povezani sa starenjem. Bez obzira na godine, svatko od nas je, barem jednom, osjetio bol u zglobovima i mišićima. Sigurno se možete prisjetiti koliko je taj osjećaj neugodan i koliko su vam neke jednostavne radnje bile teške i bolne.

Bez obzira na to jeste li sportaš ili rekreativac, ili su vaši bolovi povezani s nekim drugim stanjima, želite brzo i efikasno rješenje koje će vam omogućiti kretanje bez nelagode i bolova.

Tražite li olakšanje i opuštanje bolnih mjesta, želite li poboljšati pokretljivosti i gipkosti zglobova, bolna mjesta najprije ohladite, a potom ih zagrijte Pernaton® gelom.

U njegovom sastavu pronaći ćete čisti ekstrakt zelenousne školjke koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove. Pernaton® gel odličan je za masažu mišića nakon sportskih aktivnosti i regeneraciju tkiva. Poboljšat će pokretljivosti i gipkosti zglobova, ublažiti bol kod sportskih ozljeda i olakšati bolove koji su prouzročeni oštećenjem zglobova. Opušta mišiće i zglobove i odmah nakon primjene stvara osjećaj ugode i opuštanja.

Pernaton® više puta tijekom dana umasirajte na bolno područje zglobova, ramena, ruku, lakta, koljena, nogu i leđa. Miris je blag i ugodan, a gel se lako upija u kožu zbog svoje nemasne formule. Idealan je za masažu mišića prije i nakon aktivnosti.

Pernaton® Forte gel ima učinak jakog zagrijavanja. Nakon nanošenja osjetit ćete intenzivan, dugotrajan i ugodan osjećaj topline zahvaljujući ekstraktu kajenske paprike koji potiče prokrvljenost kože i ublažava bol.

Ako već imate problema sa zglobovima, muči li vas upala živaca i neuralgija, Pernaton® Forte gel olakšat će i ublažiti vaše probleme. Djeluje kao površinski anestetik s lokalnim učinkom i omogućit će vam bezbrižno kretanje bez boli.

U svim ljekarnama vas očekuje promo pakiranje 1+1 gratis. Akcija vrijedi do isteka zaliha.