Obavijesti

Promo sadržaj

Bolje je priuštiti si masažu, nego tražiti slobodnu garažu

Bolje je priuštiti si masažu, nego tražiti slobodnu garažu

Uz novu uslugu RaiConnect, RBA vam omogućuje značajnu uštedu vremena

Jeste li primijetili kako današnji stil života nevjerojatno podsjeća na igranje igrica? Dan započinjete s listom izazovnih poslovnih i privatnih zadataka koje morate riješiti u zadanom vremenu, a da pri tom ne izgubite glavu. Ako imate sreće i dovoljno ste spretni, na kraju dana si možete čestitati zbog prelaska na novi, još zahtjevniji „level“.

No, ne treba tako biti. Duboko udahnite i probajte se opustiti jer je RBA smislila način da u cijeloj toj dnevnoj gužvi barem izbjegnete dolaske u banku. Radi se o novoj usluzi RaiConnect za obrtnike i male poduzetnike te građane*, koja omogućuje 100% online komunikaciju s bankom, bez obzira gdje se nalazite. Dakle, možete s poslovnim ili osobnim bankarom održati video sastanak, chatati ili imati audio poziv, čak i na potpuno siguran način razmjenjivati dokumente i dijeliti zaslone uređaja kojima komunicirate.

Svrha ove usluge je ta da sve što trebate od banke saznati ili napraviti, sada možete online, bez napuštanja mjesta na kome se nalazite. Više ne trebate uskakati u automobil, tražiti slobodno parkirno mjesto i izmišljavati vremenski procijep između vlastitih poslovnih obveza. RaiConnect vam štedi vrijeme, koje komotno možete iskoristiti za sebe.

Pozivamo vas na našu stranicu kako biste detaljnije saznali sve o RaiConenct usluzi, kako ju ugovoriti i kako čim prije početi koristiti.

*besplatna usluga uz ugovoreni FlexiBIZ BONUS paket (za obrtnike i male poduzetnike) / Premium paket (za građane)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.