Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Bonobo, David Rodigan i Outlook Orkestar za otvorenje

Bonobo, David Rodigan i Outlook Orkestar za otvorenje
4

Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture vraća se 11. put na hrvatsku obalu, točnije na tvrđavu Punta Christo pored Pule, koja će ugostiti najznačajnija imena iz svijeta grime, dubstep, reggae, hip-hop, dub i garage glazbe

VIDEO

Kao i svake godine Outlook će biti otvoren spektakularnim koncertom u dvije tisuće godina staroj pulskoj Areni.
U novo desetljeće Outlook festivala uvest će nas tako Sir David “RAM JAM” Rodigan MBE koji će zajedno s 20- članim Outlook Orkestrom izvesti glazbu koja je obilježila 40 godina karijere ovog legendarnog radijskog voditelja. Očekuje nas i uvijek magični britanski producent Bonobo te mladi i zapaženi hip-hop/soul duo Children of Zeus.

U srijedu, 5. rujna 2018., pulski amfiteatar bit će domaćin Bonobu - maestru ambijentalne glazbe koji će uživo izvesti njegov posljednji i cijenjeni album “Migration”, njegov najozbiljniji i najzahtjevniji album do sada. Serija rasprodanih koncerata na zadnjoj turneji podigla su Bonobov status u sami vrh elektroničke elite. Zamaglivanjem granica između trip-hopa, popa i plesne glazbe sa snažnim utjecajem simfonijske glazbe, album “Migration” još je jedan dokaz Bonobovog uspješnog balansiranja između žanrova koje usavršava zadnjih 15 godina. Bonobo je u estetici svoje glazbe vođen emocionalno nabijenim kinematografskim trenucima, svoje blažene ritmove spaja sa zasićenim žičanim instrumentima i bubnjevima pod jazz utjecajem. Bonobov univerzalni glazbeni jezik i atmosfera koju stvara bit će savršena glazbena podloga za početak još jednog Outlook festivala.

Za koncert otvorenja jedinstvena glazbena ličnost David 'Ram Jam' Rodigan udružio je snage s Outlook Orkestrom kako bi obilježio četrdeset godina karijere kao kustos, radijski voditelj i DJ. David Rodigan možda je i najveći znalac bass glazbe koji pomno prati njen razvoj od prvih ska i rocksteady uspješnica pa sve do današnjeg dancehall i jungle zvuka. Dugogodišnji član Outlook obitelji, Rodigan se udružio s moćnim orkestrom kako bi predstavio spektar starih i novih pjesama koje su bile značajne za festival, ali za sam razvoj soundsystem kulture. Nakon rasprodanih koncerata Outlook Orkestra u Bristolu i Londonu, Rodigan će Orkestru dodati svoj jedinstveni pečat, a pridružit će mu se još niz gostiju koji će biti uskoro objavljeni. Povrh ovih velikih imena na velebnu pozornicu Arene popet će se mladi i zapaženi hip-hop/soul duo Children of Zeus koji stižu iz Manchestera.

Prve regionalne ulaznice ranograbilice po najpovoljnijoj cijeni za veliki koncert otvorenja 11. Outlook festivala stigle su u prodaju i mogu se kupiti po cijeni od 240 kuna na ovom linku te na svim Entrio prodajnim mjestima. Informacije o Outlook Areni pratite ovdje.

11. Outlook festival nastavit će se na tvrđavi Punta Christo od 6. do 9. rujna, a prve i najpovoljnjije ulaznice mogu se naći na ovom linku te na svim Entrio prodajnim mjestima. Informacije o 11. Outlook festivalu pratite ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!