Obavijesti

Promo sadržaj

Božićne romanse na FOX Movies kanalu

Božićne romanse na FOX Movies kanalu

Na FOX i FOX Movies kanalu od 26. do 30. prosinca. Ponedjeljak-petak od 16 sati.

Božić bez romantičnih filmova je kao rođendan bez torte zbog čega se FOX Movies kanal pobrinuo da u ove blagdanske dane ponudi dovoljno naslova koji će nas podsjetiti kako ljubav ipak sve pobjeđuje.

Jedan od njih je „12 želja za Božić“ u kojem pratimo glavnu junakinju Lauru (Elisa Donovan) dok očajnički pokušava poboljšati svoju životnu situaciju. Laura susreće životnog trenera koji joj obeća na sam Božić ispuniti 12 želja na što ona pristaje, ali je pritom jednu stvar smetnula s uma; treba biti pažljiv s onim što zaželimo jer uvijek postoji mogućnost da se želja ostvari. Njezinu avanturu gledamo 26. prosinca od 16 sati.

Sljedeći na popisu je „Božić na televiziji“ u glavnoj ulozi s jednom od najpopularnijih vještica, plavokosom Sabrinom. U ovome filmu Melissa Joan Hart nema posebnih moći, osim vlastitog šarma. Ona i kolega sa seta Dean Cain glume nekad zaljubljene voditelje vijesti koji i nakon prekida moraju raditi jedno s drugim. Prava borba nastaje kada se oboje prijavi za mjesto voditelja jutarnjeg talk showa. Ljubavni, ali i poslovni duel ovog prosinca gledamo 28. prosinca od 16 sati.

Predlažemo još jedan film u kojem glavnu ulogu ima popularna zvijezda devedesetih, Jennie Garth. Ljubavna priča smještena je u južnu Kaliforniju, gdje dva psa započinju jesensku romansu između svojih vlasnika, ujedno udovaca i roditelja male djece. Gradska djevojka Susan (Jennie Garth) i vlasnik vinograda Jake (Brad Rowe) zaljubljuju se i pokušavaju spojiti njezina tri sina i njegove dvije kćeri kako bi uspjeli održati idilično božićno vjenčanje. Ali njihovi planovi su prekinuti kada Susan dobije ponudu za posao od poznatog njujorškog muzeja i mora preispitati svoje životne ciljeve. Iako zvuči kao totalni ljubavni klišej, teško je odoljeti ovoj toploj priči o ljubavi nakon smrti te kako nastaviti kad nam se čini da ne možemo dalje. „Priča o psima i vjenčanjima“ na rasporedu je 29. prosinca od 16 sati.

Iako ne zvuči kao tipični ljubavni film, „Cura na lošem glasu“ idealni je chick flick koji govori o ljubavi, tinejdžerskom dobu i svim problemima koji nam se u tim godinama čine kao najgori na svijetu. Kad je film prvi put ugledao svjetlo dana, Richard Corliss iz časopisa Time izjavio je da je Stone zvijezda oko koje bi Hollywood mogao izgraditi prilično velike i poznate filmove. Možemo se složiti kako nije pogriješio te da vrijedi pogledati Emmu Stone s početka karijere 30. prosinca od 18 sati.

Neodoljive romantične komedije gledamo na FOX i FOX Movies kanalima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura