Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Božićni dar: Provedite čaroban dan u Grazu s GrazGutscheine kuponima i voljenim osobama

Božićni dar: Provedite čaroban dan u Grazu s GrazGutscheine kuponima i voljenim osobama

Kod kuće ostavite novčanike i za nezaboravan dan u Grazu ponesite samo kupone uz koje ćete bezbrižno šetati starom gradskom jezgrom, naručiti krafnu s punčem u autohtonom restoranu i obaviti veliki božićni shopping

VIDEO

Što kažete na to da ove godine prijateljima i obitelji darujete odlazak u predivan austrijski gradić, uživanje u šetnji povijesnim znamenitostima uz ukusnu hranu i obavljanje božićnog shoppinga bez stresa? Za ovakav poseban dan predlažemo izlet do Graza, a sve to vama i vašim najdražima omogućit će kuponi GrazGutscheine!

Ako još ne znate što darovati svojim najdražima za božićne blagdane, kuponi GrazGutscheine savršen su odabir. Naime, uz kupone svojoj posebnoj osobi možete darovati odlazak u predivan dio Austrije, sobu u Grazu s pogledom na grad, uživanje u najukusnijoj hrani, odmor u nekoj od spa oaza i obavljanje božićnog shoppinga. Osim toga, kupone možete iskoristiti i sami te takav dan - darovati sebi! Kupiti ih možete brzo putem online trgovine ili dolaskom u sam grad.

Mirno jutro u snježnom Grazu

Zamislite da se probudite u ovom predivnom austrijskom gradiću usred snježne čarolije i cijeli dan iskoristite kako god želite! Jutro počinje doručkom kiflicama ili štrudlama, mirisnim čajem ili ukusnom austrijskom carskom kavom, melange, po kojima su tradicionalni kafići u Grazu toliko cijenjeni. Pritom na nekoj od poznatih gradskih lokacija u slastičarnici, kafiću, pekarnici ili restoranu iskoristite svoje kupone i uživajte u ugodnoj atmosferi s najukusnijom hranom i predivnim pogledom na grad. To zvuči kao nezaboravan dar koji možete omogućiti i svojim prijateljima.

Šetnja gradom i shopping

Nakon opuštenog jutra, dobro okrijepljeni, krenite u šetnju starom gradskom jezgrom i zavirite u predivne uličice među kojima se nalaze i mnogobrojne trgovine. Idealan spoj tradicionalnog i modernog, centar Graza nudi sve što možete poželjeti. Mnoge izloge pronaći ćete u Herrengasse, glavnoj shopping ulici, koja spaja Hauptplatz i Jakominiplatz.

Ako želite posjetiti najstariju kuću mode, zavirite u Sackstraße. Smještena u samom središtu grada, ova više od stotinu godinu stara kuća sastoji se od pet katova, na kojima ćete pronaći zanimljive darove za svoje najdraže. Uputiti se možete i prema velikom trgovačkom centru u srcu grada, Cityparku, gdje su se smjestile mnogobrojne prodavaonice s odjećom, modnim dodacima i nakitom, sportskom opremom za neku od zimskih aktivnosti, optike, trgovine s elektroničkom opremom i mnogi drugi dućani s ponudom za najbolje darove.

Graz je odavno poznat kao shopping odredište Hrvata, koji se s ovakvih izleta nerijetko vraćaju malo tanjih novčanika. Ipak, ovaj put ne trebate brinuti jer su tu za vas i vaše najdraže jednostavni kuponi! Zavirite u knjižare ili trgovine igračaka te pronađite nešto za one najmlađe.

Ručak i vrijeme za uživanje

Naravno, tijekom i nakon shoppinga potrebna je stanka za ručak, a na putu potražite neki od mnogobrojnih tradicionalnih i autohtonih restorana, zalogajnica i gostionica za potpuni gurmanski užitak. Ako vaš cilj nije tradicionalna štajerska kuhinja, u Grazu je mnogo restorana s delikatesama iz cijelog svijeta. Nakon ručka zasladite se i nekom od poznatih austrijskih slastica kao što su štrudla od sira ili jabuka s tučenim vrhnjem, krafna bogata sočnim i slatkim punjenjem, slasne buhtle, ukusne austrijske knedle ili nezaobilazna Sacher torta, a pri tome ponovno možete iskoristiti bonove.

Odaberite centar grada i staru jezgru za potpuni doživljaj ili se smjestite uz rijeku Muru, gdje ćete pronaći mnogobrojne ulične štandove. Za ručak uz panoramski pogled na grad uputite se prema Uhrturmu, na brdu Schloßberg, iznad grada, a bonove možete iskoristiti i za tu prigodu. 

Nove gradske avanture

Razgledavanja nikada dosta, pa nakon ručka krenite prema još nekoj od gradskih znamenitosti i atrakcija ili iskoristite kupone u nekoj od umjetničkih galerija ili u kinu.  A ako se želite malo razmaziti – rješenje je posjet frizeru, kozmetičkom salonu ili spa oazi koji će vas opustiti. Uz kupone sve je jednostavnije!

Čarobna noć

Nakon što si priuštite malo njege i odmora od shoppinga i šetnje gradom, sigurno ćete svoj boravak htjeti i produljiti. Ali i to je lako ostvarivo jer s kuponima u džepu možete rezervirati predivnu sobu s pogledom na grad i u Grazu provesti još jednu čarobnu noć. Šetnja starim gradom, predivni pogledi, najukusnija hrana i veliki shopping pretvorit će se u nezaboravan dan u Grazu. Svemu tome pomoći se i kuponi GrazGutscheine, koje možete iskoristiti u više od 800 trgovina, restorana i uslužnih objekata. 

Dobro poznato pitanje "Što darovati za blagdane?" ove godine tako dobiva malo drugačiji odgovor. Uz kupone svojim ćete najdražima omogućiti prava božićna iznenađenja, uputiti ih na uživanje u ukusnoj hrani i šetnji Grazom te njegovim znamenitostima i priuštiti im opuštanje koje će dugo pamtiti. Ali tko kaže da dar ne možete dati i sebi? Razmazite se odlaskom u austrijski gradić i ovoga puta razveselite sebe šarmantnim darovima.

Kako do kupona GrazGutscheine?

GrazGutscheine možete jednostavno naručiti putem interneta, a dostavit će vam ih na kućnu adresu u predivnoj božićnoj omotnici. Ako se već zaputite prema Grazu, kupiti ih možete i na nekoliko adresa u gradu: Citymanagement u Holding Graz (Andreas-Hofer-Platz 15, 8010 Graz), Graz Tourismus Information (Herrengasse 16, 8010 Graz) i Lotto Treff Jakomini (Jakominiplatz 17, 8010 Graz). Za one posebno brze, kuponi su dostupni i u Print@Home verziji, koju prihvaća čak 200 tvrtki. Više informacija potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata