Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

"BRZI & ŽESTOKI ZAGREB" najatraktivnija utrka dosad

"BRZI & ŽESTOKI ZAGREB" najatraktivnija utrka dosad
1

Utrka i jedno od najvećih auto-moto događanja u regiji "BRZI & ŽESTOKI ZAGREB" 7. Memorijal Mire Nikolić ovog vikenda očekuje se u nešto drugačijem izdanju nego dosadašnjih godina

Utrka „Brzi & Žestoki“ dosad vezana prvenstveno uz utrke ubrzanja na 1/4 milje automobila i motora koja svake godine okuplja oko 230 natjecatelja, te 25 tisuća posjetitelja u 2 dana ovoga puta se održava kod zagrebačkih fontana i nudi cjelodnevni program za sve uzraste. 

Posebnost koja očekuje posjetitelje 21. i 22.09.2019. na utrci "Brzi & Žestoki Zagreb" u organizaciji Auto Klub Ina Delta je gostovanje najboljih stranih i domaćih vozača discipline kronometar (u subotu), te discipline auto-slalom (u nedjelju). Atraktivne vožnje u obje discipline interesantne su i najzahtjevnijoj publici i izazivaju najveće zanimanje za isprobavanje istih. 

Cilj ove manifestacije je uputiti mlade vozače u auto-sport te pokazati da je mjesto brzoj vožnji isključivo u kontroliranim uvjetima i organiziranim auto manifestacijama. Manifestacija je otvorenog tipa, zabavna za sve uzraste što znači da je nadolazeći vikend idealan za druženje na otvorenom uz puno atraktivnih vožnji, mirisa guma i benzina uz kvalitetnu gastro ponudu.

Za one koji više "briju" na lijepe i drugačije automobile nego što smo navikli u svakodnevici, pobrinut će se  styleri koji su svoje limene ljubimce preuredili do neprepoznatljivosti marke vozila, ovom prilikom bit će izloženi na  manifestaciji "BRZI & ŽESTOKI ZAGREB".

U večernjim satima cjelokupno događanje začinit će koncerti poznatih domaćih glazbenih zvijezda Lidije Bačić (Subota),  Sandi Cenova (Nedjelja).

Dnevni program biti će također bogat zanimljivim aktivnostima  kao npr. HR zvijezde se natječu u vožnjama ili promo vožnje za sretne posjetitelje. Svi  ste pozvani na ugodno druženje ovog vikenda i možda baš vi budete odabrani za promo vožnju.

OBAVIJEST ZA GRAĐANE :

21 i 22.09.2019. od 08.00- 24.00 sata zatvara se promet  na potezu Hrvatske bratske  zajednice  (istočni i zapadni kolnik), ulica grada Vukovara (dvije prometne trake južnog kolnika uz HBZ) te nadvožnjak Slavonske avenije (sjeverni kolnik uz HBZ).