Obavijesti

Promo sadržaj

Brzo tamnjenje i zlatni sjaj: Trikovi uz koje ćete zablistati ovog ljeta

Brzo tamnjenje i zlatni sjaj: Trikovi uz koje ćete zablistati ovog ljeta
6

Postizanje osunčanog izgleda može biti dugotrajan proces, međutim, ako strpljenje nije vaša vrlina, tu u priču ulazi marmelada za brzo tamnjenje koja je već godinama naš omiljeni saveznik i neizostavan dio ljetne beauty rutine

Bliži nam se ljeto kada nam je svima želja imati prekrasnu brončanu i sjajnu kožu te izgledati kao da smo se upravo vratili s egzotičnog putovanja. Postizanje osunčanog izgleda može biti dugotrajan proces, međutim, ako strpljenje nije vaša vrlina, tu u priču ulazi marmelada za brzo tamnjenje koja je već godinama naš omiljeni saveznik i neizostavan dio ljetne beauty rutine.

Bitna stvar kod izbora marmelade je upravo ta da ne bude ljepljiva i da ne ostavlja trag ili boju na kupaćem kostimu ili ručniku. I dok brojni takvi proizvodi ostavljaju osjećaj težine, Luxea Marmelada za brzo tamnjenje je lagane gelaste strukture koja se brzo upija u kožu i ne ostavlja trag niti boju na odjeći. Zbog svojih prirodnih i organskih sastojaka kao što su ekstrakt mrkve, pulpa pasjeg trna, ružmarin, jojoba i aloe vera, privlači sunce i pruža osunčani izgled u najkraćem mogućem vremenu, a kako obiluje njegujućim sastojcima, izrazito hrani kožu i istovremeno zadržava njezinu prirodnu vlažnost i elastičnost. Uz to očaravajući miris ove marmelade uvijek nas obori s nogu. Važno je napomenuti da ne sadrži SPF zaštitu te je kožu potrebno dodatno zaštiti od UV zraka.

Nakon što provedete dan na suncu, potrebno je vašu preplanulu put njegovati i dodatno istaknuti, a tu dolazi Luxea suho ulje sa zlatnim česticama koje osim što daje prekrasan zlatni sjaj, kožu hrani i njeguje te je čini mekom i blistavom. Sadrži “zlatne bisere” bogate organskim ekstraktom mrkve, jojobe, ružmarinom i aloe verom te prirodnim uljima badema i makadamije. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji nije ga potrebno protresti, samo nanijeti koliko je potrebno. U trenu se upija i ne masti kožu, ostavlja tek lagani svilenkasti mirisni trag bogat svjetlucavim česticama. Naglašava preplanulost i idealno je za vruće ljetne noći kada želimo istaknuti našu osunčanu put i unijeti u život dašak glamura, ali može se koristiti i tijekom cijele godine za večernje izlaske.

Tokom dugotrajnog izlaganja suncu, posebno je važna zaštita i njega kože, pa ako tražite proizvod za sunčanje sa SPF zaštitom, tu je Luxea SUN suho ulje za sunčanje, koje osigurava široki spektar UVA i UVB zaštite uz zaštitni faktor 25, te antioksidativnu zaštitu: koenzim Q10 i vitamin E. Ujedno njeguje vašu kožu uz čak pet dragocjenih ulja: argana, brusnice, borovnice, badema i suncokreta. Prekrasno miriši, ostavlja kožu glatkom i hidratiziranom, brzo se upija i nije masno.

Vrijeme je da razmazite svoju kožu prije, tijekom i nakon uživanja na plaži i baš zato su ovi proizvodi našli svoje mjesto na našem popisu. Uz njih Anzotica Cosmetics je upravo lansirala i dva dodatna ljetna Luxea proizvoda, a radi se o SPF kremi za lice i SPF losionu za tijelo sa zaštitnim faktorom 30, više o njima provjerite na njihovom webu. Jeste li znali da ime ove tvrtke dolazi od ilirske božice ljepote Anzotice? Njihovo ime je u skladu s ciljem tvrtke i proizvoda, a to je kozmetika koja će naglasiti vašu blistavu ljepotu.

Sve ove proizvode možete pronaći u ljekarnama ili možete naručiti uz besplatnu dostavu na www.luxea.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju
PROMO

Kampanja “Juicy brine” predstavlja omiljeni voćni sok u inovativnom pakiranju

Juicy stručnjaci već 25 godina brinu o kvaliteti sokova proizvedenih od najboljeg voća, a ususret rođendanu predstavljena je nova kampanja "Juicy brine" koja donosi omiljeni Juicy sok u modernom re-dizajnu i održivom pakiranju.

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan
PROMO

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zasigurno će vam ubrzati rad srca.
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'