Obavijesti

Promo sadržaj

Budi među prvima koji će riješiti zagonetke i osvoji ekskluzivne Batman nagrade!

Budi među prvima koji će riješiti zagonetke i osvoji ekskluzivne Batman nagrade!
2

Warner Bros Pictures i Nissan Europe ponovno su udružili snage, kao i 2013. godine, i napravili vrhunsku promociju dugo iščekivanog filma The Batman i Juke automobila.

Premijera filma u Zagrebu održava se 3. ožujka ove godine, a dan prije, 2. ožujka sprema se veliki događaj koji ne smiješ propustiti! 

Na jednoj lokaciji, koju ti nećemo do kraja otkriti, ali ti dajemo koordinate 45°47'44.8"N 15°58'45.0"E, 02.03.2022, 1800, osvanut će Bat-sign, svjetlosni znak koji u filmu služi kao sredstvo za hitno prizivanje superheroja Batmana, a upalit će ga tko drugi nego sam Nissan Juke. Svaki pravi obožavatelj ovog superjunaka zna da to vrijedi vidjeti! Ako budeš među prvih 20 koji na eventu pronađu Juke, dajemo ti ulaznice za film!

Mala pomoć: puno studenata i zelene trave, još više vode za svjetlosne znake.

Ako ne uspiješ u tom zadatku, bez brige. Ulaznice možeš osvojiti putem igre sve do 21. ožujka.

Ni tu nije kraj iznenađenjima. Sada Vitez tame treba tebe! Grad su zasjenile tajanstvene zagonetke, a ti mu možeš pomoći otkriti istinu. Riješi zagonetke, postani heroj i osvoji ekskluzivne nagrade!

Zagonetke su se smjestile na riddler.nissan.hr, a nagrade za najbrže su ulaznice za film i legendarni Batman stripovi! Bitno je samo da pomogneš Batmanu što prije, stoga ne odgađaj i primi se posla klikom na link! 

Riješi sve zagonetke što prije, zgrabi karte za kino i pridruži nam se na legendarnom događaju. Riješi zagonetke, postani heroj! 

Film The Batman, u distribuciji Blitz filma, pogledajte u svim kinima od 3. ožujka u premium formatima (IMAX i 4DX), a ulaznice kupite već danas online ili na blagajnama kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.