Obavijesti

Promo sadržaj

Budite dio najbolje zabave na Jadranu!

Budite dio najbolje zabave na Jadranu!
8

Fun Park Biograd otvara sezonu uz odličan zabavni program i vatromet!

OTVORENJE SEZONE! WELCOME TO FUNWORLD 30.04. I 01.05.2022!

Fun Park Biograd otvara svoja vrata i uvodi vas u raskošni svijet zabave.  Nakon zimskog sna ekipa dinosaura, pirata, transformera, kauboja, aliena probudila se željna dobrog provoda i vašeg društva. Atrakcije Fun Parka Biograd spremne su za najzabavnije vožnje, a park je dodatno obogaćen s brojnim punktovima za igru i zabavu. Ovo raskošno mjesto zabave koje vas baca u pustolovine koje ste gledali na filmskim platnima oduševio je lani brojne posjetitelje, a nakon zimskog opuštanja vrijeme da upalite motore i krenete u nove ljetne avanture. Fun Park Biograd podijeljen u 4 velike tematske cjeline Svemir, Divlji Zapad, Jurski svijet i Piratski zaljev uz mnogobrojne atrakcije i zabavne vožnje nudi i vrhunski program. Uz mnoga natjecanja. iznenađenja, igre, ples, tematske pjena partije, tombole i odličan provod  na atrakcijama doživjeti ćete zabavu za pamćenje.

Program kreće od 14 sati kada će vas dočekati najveselija domaćica na obali - Funny sa iznenađenjima, potom se možete dobro rasplesati u disko pjena partiju i natjecati u jahanju divljeg bika, a odlična zabava  završava s čarobnim s puštanjem lampiona uz zalazak sunca i  spektakularnim vatrometom na sam dan otvorenja, u subotu 30.04.2022!

PROGRAM OTVORENJA 30.4. I 01.05.2022

14.00 Svečano otvorenje sezone Fun parka Biograd

16.00  Funny iznanađenje-ako sretnete Funny u parku i gusara na šarenom biciklu znajte da vas očekuje poklončić

17.00 Disco pjena party -najzabavnija I najpjenastija disko groznica

18.00 Natjecanje u jahanju divljeg bika

20.00 Tombola-zaigraj i osvoji paketiće sa brendom Fun Parka Biograd

20.30 Puštanje lampiona-bajkovit ljetni doživljaj kada ćemo nebo išarati sa najljepšim svjetlećim željama

20.45 - Vatromet na dan 30.4.2022

WILD WILD WEST  07. I 08.5.2022.

Nakon svečanog otvorenja zabava se seli na prerije Divljeg Zapada. Ovaj prezabavan event razveselio je i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste.

Krenite u divlje avanture i okušajte se u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke zabavan dan mogu završiti i s nekom nagradicom na tomboli.

Kao na svakom početku priče o Divljem Zapadu i ovoga puta Fun Park Biograd imat će čast ugostiti uvaženog pernatog ambasadora-papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

PROGRAM WILD WILD WEST  07. I 08.5.2022.

16.00               Pucanje iz luka i strijele

                        Slikanje s papigom Koko

18.00               Country pjena party

19.00               Natjecanje u jahanju bika

20.00               Tombola

20.30               Puštanje lampiona

Wild West područje  je obogaćeno s dodatnom zonom za igranje i spreman je za nove avanture. Ovaj nagrađivani centar zabave za ljeto pripremio je još pregršt novih avantura i obogatio ponudu igračaka koje će sigurno razveseliti one najmanje posjetitelje. Kao i lani mnogi junaci iz najpopularnijih filmova, skupa sa  voditeljima, plesačima i zabavljačima potrudit će se da vam osiguraju nezaboravan provod na koji ćete se sigurno rado vratiti tijekom sezone!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!