Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Budućnost je ovdje i zove se Tropos Motors

Budućnost je ovdje i zove se Tropos Motors
6

Tropos Motors, električna gospodarska vozila koja oduševljavaju diljem Europe konačno su dostupna i na našem tržištu

Inovaciju u sektoru gospodarskih vozila predstavila je Mosolf grupacija osnovavši Tropos Motors Europe.

Otvaranje europske proizvodnje otvorilo je vrata za širenje distributivne mreže diljem regije, gdje je ulogu ekskluzivnog distributera električnih gospodarskih vozila Tropos Motors na prostoru: BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Kosova, Sjeverne Makedonije i Albanije preuzeo iHome d.o.o. iz BiH. Radi se o sestrinskoj kompaniji iFORM d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji autodijelova renomiranih europskih proizvođača vozila, koja uz ekskluzivna prava na distribuciju, uvelike sudjeluje i u razvoju ovih električnih gospodarskih vozila.

Vidimo sve veći potencijal prodaje potpuno električnih kompaktnih teretnih vozila na našim prostorima”, rekao je Ilija Bukovac, izvršni direktor iHome d.o.o. "Sve kompanije diljem Europe trenutno traže održiva transportna rješenja s nultim emisijama." Prema njegovoj procjeni, Tropos vozila se mogu pouzdano koristiti u područjima kao što su "korporativna industrija, usluge dostave, građevinarstva i mnogim drugima.

Gradsko gospodarsko vozilo mnoge iznenađuje s količinom korisnog tereta koju može pohraniti – do čak 700kg, a punjenje je moguće čak i na običnoj utičnici od 230 V, što predstavlja olakotnu okolnost za vlasnike.

Tko bolje zna procijeniti vozilo nego poznati automobilist Juraj Šebalj?? Juraj je prva osoba na našim prostorima koja će provesti testiranje vozila, a njegove prve dojmove pogledajte kroz koji dan na Youtube kanalu: AutoMarket.hr

Više informacija o kompaktnim električnim gospodarskim vozilima potražite na službenim stranicama: www.ihome.ba , a Tropos tim dostupan je za kontakt na email adresi: sales@ihome.ba