Obavijesti

Promo sadržaj

Camping Plitvice- savršeno mjesto za ljetni odmor!

Camping Plitvice- savršeno mjesto za ljetni odmor!
9

Razmišljate li o svojem godišnjem odmoru, mjestu na kojem ćete napuniti baterije, ali se i odmoriti u potpunosti uživajući u prirodi i ljepoti zemlje u kojoj živimo za vas je Camping Plitvice!

Smješten u Lici, ovaj pravi dragulj turizma pruža suvremenim obiteljima odmor kakav zaslužuju- u prekrasnim mobilnim kućicama (za četvero), sa svim dodatnim sadržajima koje vole urbane obitelji (bazen u sredini kampa, najam električnih bicikala i romobila) i mogućnosti da za 15-tak minuta budete na izletu istražujući prirodu od koje zastaje dah!

Boravak u Campingu plitvice, najlakše bi se opisao ovako- ujutro ustanete iz kreveta i uz bazen doručkujete i popijete kavu,  gledajući granicu gdje počinje ulazak u Nacionalni park. Sjednete na bicikl i za samo nekoliko kilometara uđete u potpuni mir i tišinu Ličke šume, uživate u autohtonim specijalitetima pripremljenim od namirnica s lokalnih OPG-ova koje i sami možete posjetiti. Točnije na jednom mjestu uživaju punim plućima svi članovi vaše obitelji, čak i kućni ljubimci koji su dobrodošli u kamp i  za koje su predviđeni dodatni sadržaji. Zvuči fantastično, zar ne?

Camping Plitvice primamljiva su lokacija za tjedni ili vikend boravak tijekom cijele godine, a ovo su samo neki razlozi zašto ovaj biser Like, tijekom ljeta, zamijeniti nekom južnijom destinacijom!

  1. SVIMA BLIZU - Camping Plitvice nalaze se na adresi Smoljanac 67. Od Zagreba je udaljen 130 km, od Rijeke 170 km, od Zadra 140 km, a od Nacionalnog parka Plitvička jezera 7,5 km.
  2. KAMP S LUKSUZNIM SMJEŠTAJEM! Camping Plitvice ima kategorizaciju pet zvijezdica i  najluksuzniji je kamp u Lici. Ova prekrasna oaza mira, osim kamperima i šatorima nudi boravak na parcelama s vlastitim travnjacima, ali i u čak 17 MOBILNIH KUĆICA dizajniranih tako da baš svakom gostu predstavljaju drugi dom. U svakoj se nalaze dvije spavaće sobe s po dva kreveta koji se po potrebi mogu spojiti u veliki bračni krevet. Svaka soba ima svoju individualnu kupaonicu. Spavaonice povezuje zajednička, vrhunski opremljena kuhinja s blagovaonicom te zajedničkom terasom s prekrasnim pogledom na kamp, ali i prirodu u kojoj se nalazi. 
  3. USLUGA KAO KOD KUĆE!  Na vama je samo da dođete, a sve ostalo možete dobiti u Campingu Plitvice.  Boravite li u mobilnim kućicama na raspolaganju su vam usluga pranja i glačanja rublja, stroj za pranje i sušenje rublja, room servis, besplatni parkin, Wifi… Boravite li u kamperu ili šatoru na raspolaganju su vam parcele sa samostalnim travnatim površinama, roštilj zona, higijenski prostor za bebe, adapteri za struju, prostor za pranje posuđa. Možete iznajmiti privatnu obiteljsku kupaonu, a za one koji borave u šatorima na raspolaganju je sef kao i frižider na recepciji.
  4. GASTRO PONUDA s pogledom na prirodu! U sklopu kampa nalazi se moderno uređen restoran s kapacitetom od 160 sjedećih mjesta u kojem je moguće degustirati autohtone delicije i svom boravku nazdraviti čašom vrhunskih vina. Odnedavno na ovom mjestu kuha Chef  Andrej Prodanić u koji na jedinstven način spaja lokalnu hranu s gastro trendovima. Za one koji tijekom dana žele uživati u branchu tu je prekrasan POOL BAR koji se nalazi tik uz bazen. U njemu se nalaze udobne ležaljke i fotelje koje su na raspolaganju gostima sve do 23 sata.
  5. NAKON IZLETA KUPANJE u Campingu Plitvice nalazi se vanjski bazeni okruženi autohtonim biljkama uz kojeg je smješten i mali dječji bazen. Temperatura vode uvijek je idealna za kupanje, a kako bi užitak bio potpun, postoji mogućnost najma ručnika.
  6. SPORT i REKREACIJA  Za sve ljubitelje sporta i rekreacije, u sklopu kampa nalazi se igralište sa raznolikim sadržajem površine 21x12 metara. Na njemu je moguće zaigrati košarku, odbojku, nogomet, badminton, ali i uživati na crossfit zoni.
  7. DJECA SU VAŽNI GOSTI i zato ih Campinga Plitvice posebno voli. Svim mališanima je na raspolaganju prekrasno dječje igralište na otvorenom koje se sastoji od drvena konstrukcija, most, pauk mreža, mreža penjalica, tobogan, cijevi za spuštanje, ljestve. Kako je sigurnost djece najvažnija, sve aktivnosti djece odvijaju se na antistresnoj podlozi od gumenih ploča.  Za one veće Camping Plitvice nudi mogućnost igranja Playstationa 4, mogućnost igranja pikada, najam projektora…
  8. AMFITEATAR za umjetnost i glazbu, s čime su posebno oduševljeni ljubitelji kazališta, kina i glazbe…zamišljen je kao pozornica za različite kulturne sadržaje. Ovog ljeta u planu je kino pod zvijezdama.  Za one koji bi ovo mjesto koristili i za team building, na raspolaganju je KONGRESNA DVORANA s 45 sjedećih mjesta i sadržajem za održavanje različitih edukacija, seminara, radionica, sastanka…
  9. PET FRIENDLY kamp pruža dobrodošlicu i vašim četveronožnim prijateljima. Budući da i oni vole istraživati prirodu, za uprljane šapice i dlaku, u sklopu kampa nalazi se praonica za kućne ljubimce na otvorenome.
  10. GDJE NA IZLET baza je za savršen odmor u Lici, ali i mjesto s kojeg možete uživati u dnevnim izletima u okolici. U radijusu od 20-tak kilometara čeka vas NP Plitvička Jezera, izletište sa špiljom Baraćeve špilje (Rakovica), “Pećinski park“ (Perušić), zip line, quad i buggy, kayaking po rijeci Gackoj, paragliding. U Campingu možete iznajmiti i bicikle te istražiti okolicu na dva kotača.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!