Promo sadržaj

Komentari 0

City Center one dobitnik certifikata Covid-19 Compliant

City Center one dobitnik certifikata Covid-19 Compliant

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj s međunarodnim certifikatom Covid-19 Compliant!

Neovisna tvrtka Safe ShoppingCenters, sa sjedištem u Švedskoj, City Centeru one East, West i Split dodijelila je certifikat Covid-19 Compliant, odnosno potvrdu da centri funkcioniraju u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Detaljnim neovisnim pregledom tako je utvrđeno da su poduzete sve mjere za sigurno funkcioniranje sva tri centra u vrijeme pandemije koronavirusa te je osigurano njihovo strogo pridržavanje, pri čemu je naglasak stavljen na usvajanje i provođenje najbolje međunarodne prakse i standarada, uz kvalitetno održavanje komunikacije sa zakupcima i posjetiteljima.

Tako svi posjetitelji na ulazu u centar trebaju dezinficirati ruke i mogu se poslužiti jednokratnim rukavicama, a osim toga, centar se tijekom dana više puta detaljno čisti, pri čemu je velik naglasak stavljen na dezinfekciju dijelova s kojima posjetitelji najčešće dolaze u kontakt, poput rukohvata i kvaka. Uz to, jasna komunikacija preporučenih mjera za siguran shopping unutar samog centra također doprinosi savjesnom ponašanju posjetitelja prilikom kupnje.

Međunarodno priznanje Covid-19 Compliant još jedan je dokaz da City Center one na prvo mjesto stavlja svoje posjetitelje, njihovu dobrobit, zaštitu i sigurnost te osigurava najviše standarde za poslovanje svojih zakupaca. Imajući na umu da novo normalno u vrijeme pandemije koronavirusa svakodnevno donosi brojne izazove, ovo priznanje pokazuje spremnost centra na brze reakcije i prilagodbe, progresivno razmišljanje te neprestanu brigu za dobrobit svih u City Centeru one.