Obavijesti

Promo sadržaj

Crtajte po digitalnom zaslonu kao po papiru!

Crtajte po digitalnom zaslonu kao po papiru!
5

Uz najnoviji Galaxy Tab S7 FE otkrijte svoj umjetnički potencijal

Jeste li znali da danas na svom tabletu možete crtati i kreirati mala umjetnička djela? Naime, sa Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G u rukama, otkrijte svoju domišljatost i kreativnost zahvaljujući brojnim mogućnostima za stvaranje. Istražite svijet poboljšanih značajki i usudite se poigrati s vlastitim kreativnim idejama.  

Svatko može biti kreativac

Crtanje, kreiranje, dizajniranje, pisanje priča ili pak jednostavno smišljanje recepta za večeru kojom ćete počastiti prijatelje – ovaj uređaj pokriva sve opcije. Jedna od njih je i PENUP, moderna kreativna platforma na kojoj se umjetnici povezuju, izmjenjuju ideje ili jednostavno traže inspiraciju koja je dostupna na Galaxy Tab S7 FE 5G. Za crtanje, pisanje i dizajniranje možete koristiti najnapredniju Samsung S Pen olovku koja je korisni alat za svakog pravog dizajnera. Kombinirajte ju uz Clip Studio Paint softver koji će svaku vašu ideju pretvoriti u pravu virtualno remek djelo kao da crtate po papiru. Potaknuti umjetnika u sebi nikada nije bilo jednostavnije!  

Dizajneri su umjetnici današnjice

Ako vas je oduvijek zanimao grafički dizajn, a niste znali od kuda početi, Galaxy Tab S7 FE 5G je odlična opcija. Pogodan je za korištenje alata koji su neizostavno oruđe dizajnera koji vješto barataju tehnikama za kreiranje vizualnog sadržaja – od prezentacija i različitih marketinških materijala pa sve do profesionalnih objava za društvene mreže, Galaxy Tab S7 FE 5G omogućit će vam da brzo usvojite pravila dizajna, dok će oni iskusniji bez problema moći koristiti i zahtjevnije platforme kao što je Canva Pro s kojima će lako stvarati dinamične ilustracije. Bilo da dizajnirate, stvarate, crtate, radite ili ste jednostavno na videopozivu s prijateljima, izdržljiva baterija upravo je ono što vam treba. Da sve funkcionira besprijekorno, baterija na Galaxy Tab S7 FE 5G traje čak 13 sati, a opcija brzog punjenja pomaže vam da spremni nastavite svoj radni dan.

Multitaskajte kao profesionalac

Korištenje više različitih uređaja za nekoliko različitih zadataka je jednom riječju – nepraktično. Čini se kao da napredak tehnologije diktira sve dinamičniji i užurbaniji tempo života, a to vam uz ovaj napredni uređaj više neće predstavljati nikakav problem. Od sada možete povezati i sinkronizirati sve svoje Galaxy uređaje u jedinstvenu cjelinu. Za potpuni doživljaj možete kopirati tekst sa svog  Galaxy uređaja Tab S7 FE 5G i zalijepiti ga na svoj pametni telefon, a ako primite poziv za vrijeme gledanja omiljenog filma ili serije, vaše će se Galaxy Buds slušalice automatski spojiti s telefonom i nakon poziva ponovno vratiti na tablet na kojem pratite napeti filmski zaplet. Dakako, za izvršavanje više zadataka odjednom i maksimalnu produktivnost, Galaxy Tab S7 FE 5G omogućava umnožavanje zaslona, dok će vam sparivanje aplikacija osigurati pokretanje čak do tri aplikacije istovremeno. Rasporedite ih kako god vam odgovara i obavite sve svoje zadatke efikasnije nego ikada.

Tanak standardni oblik i profinjeno minimalističko kućište ono je što ovaj tablet čini iznimno elegantnim, a više informacija o vrhunskim performansama Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G pronađite na www.samsung.com.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura