Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 6

Cvjećarima će trebati mnogo pomoći da vrate promet koji im je pandemija narušila

Cvjećarima će trebati mnogo pomoći da vrate promet koji im je pandemija narušila

Većina cvjećara još se nije oporavila od negativnog utjecaja pandemije na tržište. Prodaja cvijeća drastično je pala, a vlasnici cvjećarnica rade sve kako bi ostali u poslu. Upravo zato svaka je pomoć dobrodošla

Cvijeće i cvjetne aranžmane prije pandemije kupovali smo često, no lockdown i loša financijska situacija mnoge su cvjećare doveli do ruba očaja. U potrazi za novim poslovnim rješenjima ipak se polako trude stati na noge.

Sad im preostaje jedino nada da će na jesen imati posla s aranžiranjem zvjezdana, maćuhica, fuksija i žednjaka, a ne s prekidom poslovanja. Upravo su zatvorena vrata ono od čega cvjećari najviše strahuju jer je prethodna situacija mnoge od njih dovela do kolapsa, a oni koji su opstali naporno rade kako bi ostvarili profit. 

People,,Business,,Technology,,Sale,And,Floristry,And,Concept,-,Happy

Pomoć u prodaji

S obzirom na to da cvjećarima već neko vrijeme ne cvatu ruže, nije tajna da bi im svaka pomoć dobro došla. Tako je A1 Hrvatska kreirao ponudu kompletnog blagajničkog rješenja pod nazivom Fiskal1. Cilj ponude je omogućiti poduzetnicima fiskalizaciju nove generacije, koja uključuje blagajnu i printer u jednom. 

Fiskal1 pokazat će se kao pouzdan partner s kojim nije moguće pogriješiti. Prilagođava se specifičnim potrebama poslovanja, a njegovo intuitivno i jednostavno sučelje vrlo brzo će naučiti koristiti svaki cvjećar. Preko uređaja je moguće pratiti i stanje skladišta te zalihu cvijeća i materijala potrebnih za rad u cvjećarnici. Vlasnicima će ova opcija olakšati sastavljanje narudžbi

Happy,Caucasian,Businessman,Talking,On,Cellphone,While,Standing,In,Apron

Unapređenje poslovanja

Za prva tri obračunska razdoblja licenciju Fiskal1 moguće je koristiti besplatno. Nakon početnog razdoblja korištenja možete odabrati između više opcija plaćanja, ovisno o tome koliko je vaša cvjećarnica otvorena tijekom godine. A1 je ponudio mogućnosti plaćanja za godišnju ili mjesečnu licenciju, uz opciju sezonskog mirovanja

Ovisno o tome koristi li poduzetnik uređaj na stolu ili ga nosi sa sobom, može birati između prijenosnih ili komfornih stolnih uređaja većeg ekrana. Od dodataka, na raspolaganju u A1 ponudi stoje vam i ladica za novac te skener. Ovom ponudom A1 želi podržati cvjećare u oporavku te rastu i razvoju njihova poslovanja. 

Više o ponudi Fiskal1 saznajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.