Obavijesti

Promo sadržaj

Darujemo -20% popusta na proizvode koji su potrebni za zdrav i snažan imunitet!

Darujemo -20% popusta na proizvode koji su potrebni za zdrav i snažan imunitet!
3

Vrijeme je viroza, slabog imuniteta i sezonskih bolesti. Kako obraniti i ojačati organizam, a ujedno svom tijelu dati najbolje vitamine?

Odgovor se krije u ova 4 saveznika obrane od virusa!

Snaga crnog češnjaka u jedinstvenom proizvodu

Immuno 365 Black Garlic Complex je posebno osmišljen kao cjelovita, djelotvorna i snažna podrška imunitetu. Crni češnjak još bolji i snažniji, a zahvaljujući ovim kapsulama nema neugodnih nuspojava konzumacije češnjaka kao što su probavne tegobe i miris.

Jedinstvena kombinacija standardiziranog ekstrakta fermentiranog crnog češnjaka (Sacsol® Black Garlic) s liposomalnim vitaminom C, vitaminom D3, B12, cinkom, selenom i bakrom vašem organizmu pruža snažnu zaštitu. Antioksidativna moć standardiziranog ekstrakta fermentiranog crnog češnjaka je znatno veća, a djelovanje bolje u usporedbi s bijelim češnjakom i običnim ekstraktom crnog češnjaka. Samo 1 kapsula nakon doručka zadovoljava 100% preporučeni dnevni unos svih nutrijenata!

Vitamin C koji organizam u potpunosti može iskoristiti

Vitamin C je svima asocijacija na snažan imunitet i obranu od bolesti. Ako tražite najbolji i najučinkovitiji oblik vitamin C, onda je to upravo ovaj! Liposomalni 365 vitamin C apsorbira se izravno u krvotok jer se aktivne tvari prenose putem liposoma koji ih donose direktno u sve stanice organizma. Zato organizam puno bolje može iskoristiti liposomalni vitamin C u usporedbi s običnim oblikom vitamina C! Najčešće su liposomalni vitamini na tržištu u tekućem obliku koji je često nestabilniji, a ovaj je u praktičnim kapsulama koje će organizam iskoristiti na najučinkovitiji način.

Umor i iscrpljenost ne moraju biti svakodnevica

Kako na vas djeluju kraći i hladniji dani? Nije neobično da vas u ovo doba godine prate umor i iscrpljenost, nedostatak energije i slabiji imunitet. Kako biste tome doskočili, vrijeme je da svom organizmu osigurate dovoljno vitamina B12. Zahvaljujući svom obliku, liposomalni 365 vitamin B12 osigurava izvrsnu apsorpciju i biodostupnost bez izazivanja probavnih tegoba. Ovaj poseban oblik vitamina B12 nosi aktivnu tvar direktno u stanice organizma i tako omogućuje maksimalnu iskoristivost.

Obrana od virusa, snažne kosti i zubi uz sunčev vitamin

Ovo doba godine značajno je i po tome što većina nas ima manjak vitamin D jer ga dobivamo kada smo izloženi suncu. Vitamin D3 važan je za snažne kosti i zube, a sada još važniji jer nam pomaže da se obranimo od virusa. Brojna istraživanja su potvrdila njegovu važnost za snažan organizam koji se može suprotstaviti sezonskim bolestima. Zahvaljujući liposomalnom obliku u kapsulama sigurni ste da će liposomalni 365 vitamin D3 organizam moći u potpunosti iskoristiti.

Zaštitite svoje zdravlje i iskoristite -20% popusta u ljekarnama, svim bio&bio trgovinama, odabranim trgovinama zdrave hrane i na vitamini365.hr web shopu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.