Obavijesti

Promo sadržaj

Delmerion postao distributer Phyto, lierac i Joawe brendova

Delmerion postao distributer  Phyto, lierac i Joawe brendova
2

Novo partnerstvo donijeti će Delmerionu dodatni zamah u kozmetičkom sektoru, jednom od najbrže rastućih segmenata u trgovini u Hrvatskoj

Delmerion, jedan od vodećih dobavljača kultnih brendova za njegu kože, kose i oralne higijene postao je početkom godine ekskluzivni distributer kozmetičkih brendova Phyto, Lierac i Jowaé na hrvatskom tržištu. 

"Vjerni poklonici naših brendova Apivita, dr.brandt. Marvis i neoVIDERM od sad će moći uživati i u, već dobro znanim kozmetičkim proizvodima Phyta, Lieraca i Jowaéa, koji svoje poklonike imaju širom svijeta. Želja svih nas u Delmerionu bila je učvrstiti tržišnu poziciju i postati jedan od vodećih distributera selektivne kozmetike na našem tržištu. Vjerujemo da smo ovim potezom to i uspjeli te ćemo dati sve od sebe kako bismo povećali prepoznatljivost navedenih brendova na našem tržištu, izjavila je Meri Delić, generalna menadžerica i vlasnica Delmeriona."

Delmerion je prisutan na hrvatskom tržištu od 2012., a njegovim posredstvom potrošačima su u živote ušli kozmetički brendovi Apivita, dr. brandt, Marvis i neoVIDERM. Novo partnerstvo donijeti će Delmerionu dodatni zamah u kozmetičkom sektoru, jednom od najbrže rastućih segmenata u trgovini u Hrvatskoj.

Phyto, Lierac i Jowaé, nadopuniti će već postojeći asortiman kozmetičkih proizvoda koje zastupa Delmerion te se savršeno uklopiti u tezu koja kaže da mijenjanjem percepcije o ritualu njege tijela i duha, mijenjamo stil života i uzdižemo ga na višu razinu.
Phyto je jedan od najpoznatijih brendova za njegu kose, osnovan davne 1969. godine. Učinkovitost i botanička pozadina utkani su u DNA svakog proizvoda, a ekološka svijest i održivost čini ovaj brend jednim od pionira moderne kozmetologije.
Lierac je francuski dermo-kozmetički brend koji se od 1975. godine specijalizirao za korekciju vidljivih znakova starenja kože lica i tijela.

Svoje uporište Lierac pronalazi u  medicinskim dostignućima te koristi najbolje sastojke iz prirode i znanosti. Kozmetički brend Jowaé relativno je nov na našem tržištu i predstavlja plod francuskog znanja i iskustva u fitokozmetici te snage ljekovitih korejskih biljaka s dugogodišnjom tradicijom. Jowaé kozmetika nadahnuta je korejskom riječju harmonija i poznata je po tome što koži vraća prirodnu ravnotežu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.