Obavijesti

Promo sadržaj

Dentsu Croatia podržava Pride kroz kampanju sa suradnicima i partnerima

Dentsu Croatia podržava Pride kroz kampanju sa suradnicima i partnerima
2

Agencija za marketinšku komunikaciju dentsu Croatia s ponosom najavljuje kampanju u kojoj se 'dentsu & prijatelji' okupljaju kako bi podržali i proslavili Pride u Hrvatskoj

Kampanja 'dentsu & Friends' pokrenuta je kako bi zajedno s partnerima proslavili međunarodni i hrvatski mjesec ponosa. Pride je LGBTQ+ pokret u kojem se slavi različitost diljem svijeta. Ideja kampanje potječe iz dentsu Italije, gdje je prva kampanja 'dentsu & Friends' provedena 2021. Dizajn za kampanju napravljen je u tvrtki dentsu. 

Vizija i poruka 'Različitost sve čini lijepim, čak i oglas', iznimno je jednostavna, ali i vizual sa zastavom ponosa je dojmljiv i govori sam za sebe. 

4_3_digital

 

Dentsu je okupio brendove i organizacije za kampanju u Hrvatskoj koja traje u lipnju. Kao pobornici kampanje, pridružili su se Mastercard, Electrolux, Wiener osiguranje, Intersport, Kiehl’s, a cijela kampanja odrađena je pro bono. 

COO dentsu Croatia, Vjekoslav Srednoselec prepoznaje da je raznolikost obvezujući faktor za poslovnu zajednicu na svim tržištima. 

"U dentsu vjerujemo da je naša snaga u različitosti. Predani smo poticanju raznolikog i uključivog okruženja za naše ljude i radu s našim klijentima i dionicima da budemo snaga za dobro u društvu", kaže Srednoselec. 

U dentsu programu Social Impact postoje tri stupa: Održivi svijet, Digitalno dobro te Otvoreno društvo. Raznolikost je jedno od temeljnih načela poslovanja tvrtke na svih 145 tržišta diljem svijeta. 

Posvećeni smo dugoročno održivoj promjeni u društvu, ali i unutar našeg poslovanja kako bismo osigurali kulturu poštenja, pravde i jednakosti za sve. Ponosni smo na ovu kampanju jer predstavlja dublje i autentičnije značenje koje nas Pride poučava: važnost, prihvaćanja različitosti.", tvrdi Srednoselec 

Prilika i jednakost temeljno su pravo, a ne privilegija. Činjenica da velike tvrtke - koje se obično svakodnevno međusobno nadmeću kako bi pridobile pozornost tržišta - ovdje dijele isti prostor, šalje snažnu poruku. Kada se razlike slave, nezamislivi ciljevi se mogu postići. 

 

O dentsu 

Dentsu je mreža dizajnirana za ono što slijedi, pomažući klijentima u predviđanju i planiranju budućih prilika u održivom gospodarstvu. Pristup poslovnoj transformaciji usmjeren na ljude, dentsu kombinira japansku inovaciju s raznolikom, globalnom perspektivom kako bi potaknuo rast klijenata i oblikovao društvo.

U jugoistočnoj Europi, dentsu pruža najbolja medijska i kreativna rješenja u Hrvatskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj, a također pokriva i Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Sloveniju.   
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave
PROMO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave

Europska središnja banka (ECB) i Hrvatska narodna banka (HNB) potvrdile su imenovanje Marka Bolanče novim članom Uprave Addiko banke d.d.
Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde
PROMO

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde

Na današnji dan, prije 63 godine, Jurij Aleksejevič Gagarin otputovao je u svemir, a mi vam nudimo kartu za filmska bespuća, koju nikako ne želite propustiti