Dentsu Croatia podržava Pride kroz kampanju sa suradnicima i partnerima | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Dentsu Croatia podržava Pride kroz kampanju sa suradnicima i partnerima

Dentsu Croatia podržava Pride kroz kampanju sa suradnicima i partnerima
2

Agencija za marketinšku komunikaciju dentsu Croatia s ponosom najavljuje kampanju u kojoj se 'dentsu & prijatelji' okupljaju kako bi podržali i proslavili Pride u Hrvatskoj

Kampanja 'dentsu & Friends' pokrenuta je kako bi zajedno s partnerima proslavili međunarodni i hrvatski mjesec ponosa. Pride je LGBTQ+ pokret u kojem se slavi različitost diljem svijeta. Ideja kampanje potječe iz dentsu Italije, gdje je prva kampanja 'dentsu & Friends' provedena 2021. Dizajn za kampanju napravljen je u tvrtki dentsu. 

Vizija i poruka 'Različitost sve čini lijepim, čak i oglas', iznimno je jednostavna, ali i vizual sa zastavom ponosa je dojmljiv i govori sam za sebe. 

4_3_digital

 

Dentsu je okupio brendove i organizacije za kampanju u Hrvatskoj koja traje u lipnju. Kao pobornici kampanje, pridružili su se Mastercard, Electrolux, Wiener osiguranje, Intersport, Kiehl’s, a cijela kampanja odrađena je pro bono. 

COO dentsu Croatia, Vjekoslav Srednoselec prepoznaje da je raznolikost obvezujući faktor za poslovnu zajednicu na svim tržištima. 

"U dentsu vjerujemo da je naša snaga u različitosti. Predani smo poticanju raznolikog i uključivog okruženja za naše ljude i radu s našim klijentima i dionicima da budemo snaga za dobro u društvu", kaže Srednoselec. 

U dentsu programu Social Impact postoje tri stupa: Održivi svijet, Digitalno dobro te Otvoreno društvo. Raznolikost je jedno od temeljnih načela poslovanja tvrtke na svih 145 tržišta diljem svijeta. 

Posvećeni smo dugoročno održivoj promjeni u društvu, ali i unutar našeg poslovanja kako bismo osigurali kulturu poštenja, pravde i jednakosti za sve. Ponosni smo na ovu kampanju jer predstavlja dublje i autentičnije značenje koje nas Pride poučava: važnost, prihvaćanja različitosti.", tvrdi Srednoselec 

Prilika i jednakost temeljno su pravo, a ne privilegija. Činjenica da velike tvrtke - koje se obično svakodnevno međusobno nadmeću kako bi pridobile pozornost tržišta - ovdje dijele isti prostor, šalje snažnu poruku. Kada se razlike slave, nezamislivi ciljevi se mogu postići. 

 

O dentsu 

Dentsu je mreža dizajnirana za ono što slijedi, pomažući klijentima u predviđanju i planiranju budućih prilika u održivom gospodarstvu. Pristup poslovnoj transformaciji usmjeren na ljude, dentsu kombinira japansku inovaciju s raznolikom, globalnom perspektivom kako bi potaknuo rast klijenata i oblikovao društvo.

U jugoistočnoj Europi, dentsu pruža najbolja medijska i kreativna rješenja u Hrvatskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj, a također pokriva i Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Sloveniju.   
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central