Obavijesti

Promo sadržaj

Discovery ne napušta hrvatsko tržište

Discovery ne napušta hrvatsko tržište
1

Vjerujemo da su hrvatski gledatelji među najnaprednijima u svijetu i da su željni vrhunskog sadržaja, kako dokumentarnog tako i sportskog

Nakon brojnih reakcija strastvenih poklonika Discovery Channela, TLC-a i Animal Planeta te obožavatelja sporta i gledatelja Eurosporta, koji su izrazili veliku zabrinutost gdje mogu gledati omiljene televizijske programe, Discovery uvjerava sve svoje gledatelje da se ne povlači s hrvatskog tržišta!

Svi spomenuti kanali mogu se pratiti na Evotv-u, Total TV-u i Magic netu, a Eurosport također i na platformi www.eurosportplayer.com.

Evo što su služeno izjavili predstavnici kompanije Discovery Networks:

Hrvatska za nas ostaje važno tržište, na kojem smo izgradili dugoročna partnerstva s pružateljima Pay tv usluga i uložili značajna sredstva u sadržaj i lokalizaciju. Zahvalni smo našim partnerima na Pay-tv platformama (Evotv, Total TV, Magic Net) koji cijene naše zalaganje i posvećeni su svojim pretplatnicima. Portfelj kanala Discovery Networksa i dalje je dostupan na njihovim platformama. Discovery Networks nema namjeru napustiti tržište i ostaje posvećen svojim vjernim obožavateljima i partnerima.

Trenutno poduzimamo sve što je u našoj moći kako bi naši korisnici dobili mogućnost izbora i pristup vrhunskom sadržaju kojeg nudimo, obzirom da Vip TV, B.net, MAXtv, Iskon.TV i OptiTV u svojoj ponudi više nemaju bogati portfelj Discoveryjevih kanala.

Vjerujemo da su hrvatski gledatelji među najnaprednijima u svijetu i da su željni vrhunskog sadržaja, kako dokumentarnog tako i sportskog. Naš će sadržaj moći nadalje pratiti preko postojećih partnera, a mi radimo na tome da sličnu mogućnost imaju i preko naših digitalnih platformi.

Kao prvi korak, korisnici će nadolazeće Olimpijske igre moći pratiti preko Eurosport Playera, koji će biti dostupan po promotivnoj ponudi. Svi detalji vezani uz ovu promociju uskoro će biti dostupni na hrvatskoj Facebook stranici Eurosporta.

Popis kanala / operator:

Evo TV: Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet i Discovery Channel.  
Total TV: Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Animal Planet, Animal Planet HD, Investigation Discovery, Investigation Discovery HD, Discovery Science, Discovery Science HD, Discovery HD Showcase, Discovery Turbo Xtra, Discovery Turbo Xtra HD.
Magic Net: Eurosport 1, Eurosport 2 , TLC, Discovery Channel, Investigation Discovery, Discovery Turbo Xtra, Discovery Science, Animal Planet.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata