Obavijesti

Promo sadržaj

Dizajniraj svoju Nissan Micru u 3D okruženju i osvoji nagrade

Dizajniraj svoju Nissan Micru u 3D okruženju i osvoji nagrade
2

Nova Nissan Micra ističe se upečatljivim dizajnom, bezbrojnim mogućnostima personalizacije, kao i brojnim tehnologijama inteligentne mobilnosti

Nova Nissan Micra koja se ističe upečatljivim dizajnom,  bezbrojnim mogućnostima personalizacije, kao i naprednom tehnologijom inteligentne mobilnosti, predstavit će se zagrebačkoj publici na četvrtom izdanju Tjedna dizajna Zagreb od 9. do 14. svibnja.

U suradnji s HTC-om, Nissan će na svom štandu u Dizajn parku omogućiti posjetiteljima da dizajniraju svoju Nissan Micru uz pomoć inovativnog sustava virtualne stvarnosti HTC ViveTM i aplikacije Tilt Brush by Google koja omogućuje trodimenzionalno crtanje. 

Sustav je jučer u Dizajn parku kod Laube isprobao i međunarodno priznati hrvatski ilustrator i dizajner te trodimenzionalno oslikao novu Nissan Micru.

Korištenjem povezane VR kacige i dvaju kontrolera sustava HTC ViveTM, posjetitelji  mogu trodimenzionalno personalizirati svoju novu Nissan Micru, koristeći  čak i nezamislive materijale kao što su vatra, snijeg i zvijezde te tako iskušati najnovije tehnologije i  nevjerojatno stvarnu virtualnu stvarnost. 

Autor najinovativnijeg dizajna nove Nissan Micre po izboru žirija kojeg čine predstavnici Nissana, HTC-a i #tdzg dobit će na dar mobitel HTC Desire 626G s najboljim 13 MP fotoaparatom u svojoj klasi.  Drugo i treće plasirani autori osvojit će vikend testnu vožnju s novom Microm. 

Posve nova Nissan Micra tehnološki je predvodnik i opremljena je brojnim inteligentnim sustavima za nadzor nad automobilom kakve obično nalazimo u skupljim automobilima, a sada su prvi put dostupni u Micri. No, nisu novi samo za Micru, već za cijeli segment. Među njima su audiosustav BOSE Personal, jedinstven za Micru, s dva zvučnika ugrađena u naslon za glavu vozačeva sjedala koji omogućuju potpun užitak u zvuku te Inteligentno ispravljanje putanje, sigurnosni sustav koji blagim korekcijama prema potrebi Micru vraća na pravu putanju.  Nadalje, Nissanov hvaljeni inteligentni Around View Monitor sustav kamera  i inteligentno automatsko kočenje jamstvo su da je nova Micra jedan od najsigurnijih gradskih automobila.  

Osim što je duža, šira i niža nego ikad prije pa nudi izrazito prostran kokpit izrađen od visokokvalitetnih materijala s najboljom vozačkom poziciju među konkurentima, nova Micra je također i izvrsna u vožnji. I to zahvaljujući preciznom balansu između agilnosti, sigurnosti i uzbuđenja u vožnji koje pruža predvidljivo i samouvjereno ponašanje na cesti što podupiru i tri moderna, ekonomična downsize motora.

I na kraju, zahvaljujući upečatljivom dizjanu i dinamičnim, sportskim proporcijama, novu Micru užitak je gledati, jednako kao i dizajnirati uz pomoć inovativne tehnologije virftualne stvarnosti. 

Nissan je prepoznao da je dizajn unutrašnjosti i vanjskog izgleda važan faktor u odluci o kupnji automobila B-segmenta te da kupce posebno privlači dinamičan, atletski izgled. Današnji kupci gradskih automobila žele ostaviti dojam suvremenosti i inovativnosti; žele biti primijećeni. Nova Nissan Micra svojim upečatljivim izgledom i bogatom ponudom dodataka za personalizaciju jasno ispunjava tu potrebu.

Nova Nissan Micra u prodaju u Hrvatskoj kreće početkom lipnja 2017.

O Filipu Peraiću 

Filip Peraić je ilustrator i dizajner sa iskustvom rada za klijente kao IBM, Nike, Sony, Forbes, Air Jordan, Fly Emirates i mnoge druge. Radovi su dobili priznanja od strane organizacija 3x3 i Society of Publication Designers. Magistrirao na Studiju dizajna u Zagrebu 2013. godine. O osobnom projektu James Harden Illustrated su pisali mediji kao časopis Forbes, USA Today, Yahoo, Print, Fast Company, itd. Živi i radi u Zadru.


O HTC VIVE

VIVE je prva platforma za virtualnu stvarnost (VR), razvijena u suradnji s tvrtkama HTC i Valve i koja pruža nevjerojatno iskustvo u virtualnom svijetu. Dizajniran kako bi u potpunosti imitirao interakciju s predmetima i okolinom u stvarnom svijetu, VIVE uključuje najbolju VR tehnologiju i najbolji sadržaj. VIVE je primio više od 65 nagrada diljem svijeta, a više informacija dostupno je na stranici www.vive.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata