Obavijesti

Promo sadržaj

'Dječak i Čaplja': Oscarom nagrađeni animirani spektakl uskoro u hrvatskim kinima!

'Dječak i Čaplja': Oscarom nagrađeni animirani spektakl uskoro u hrvatskim kinima!
6

Uzbudljiva animirana avantura "Dječak i čaplja", remek djelo legendarnog japanskog redatelja Hayaa Miyazakija, stiže u hrvatska kina od četvrtka, 14. ožujka

Ovaj dvostruki oskarovac donosi nam priču koja je osvojila publiku diljem svijeta, a prati epsku pustolovinu mladog Mahita s nestašnom sivom čapljom kao vodičem.

Pokretanje videa...

The Boy and the Heron 01:25

Cijenjeni studio Ghibli stoji iza produkcije ove filmske čarolije koja je, uz Oscara, osvojila čak 28 nagrada i imala 86 nominacija, uključujući nagrade Zlatni globus, BAFTA i Annie. 

Dječak i čaplja“ je fantastična animirana avantura koja obećava tajanstvene trenutke i dirljiva otkrića. Mahito, nakon što je tijekom rata izgubio majku, odlazi na obiteljsko imanje na selu. Tamo ga niz događaja vodi do osamljene i drevne kule u kojoj živi čaplja. Kad Mahitova nova maćeha nestane, on slijedi sivu čaplju na putovanju na kojem mora rasvijetliti tajne svijeta, kako vanjskog tako i unutarnjeg. Priča o gubitku, ljubavi i otkrivanju sebe osvojila je srca kritičara i gledatelja. 

6
| Foto: PROMO

David Fear iz Rolling Stonea filmu je dao najvišu ocjenu – 5 zvjezdica: "Miyazaki ostaje najveći živući animator današnjice, točka.", a BBC-jeva Caryn James te Emma Steen iz Time Outa nazvali su ga remek-djelom. 

Nemojte propustiti priliku doživjeti ovu čaroliju na velikom platnu! "Dječak i čaplja" - dolazi u hrvatska kina od četvrtka, 14. ožujka. 

Hayao Miyazaki, dobitnik Oscara i za "Avanture male Chihiro", nastavlja očaravati publiku svojim izuzetnim djelima, uključujući "Moj susjed Totoro", "Princeza Mononoke" i "Kikinu dostavnu službu". Očekujte nevjerojatnu avanturu koja će vas ostaviti bez daha! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje