Obavijesti

Promo sadržaj

dm pokrenuo online shop: Prva drogerija u Hrvatskoj u kojoj možete kupovati online

dm pokrenuo online shop: Prva drogerija u Hrvatskoj u kojoj možete kupovati online
1

dm online shop otvoren je za narudžbe sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata. U dm online shopu kupci mogu računati na jednake cijene kao i u prodavaonicama dm-a

U ponedjeljak, 12. listopada, dm je pokrenuo online shop na internetskoj stranici www.dm.hr te je time postao prva drogerija u Hrvatskoj koja kupcima nudi mogućnost kupnje putem interneta.

dm online shop otvoren je za narudžbe sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata. U dm online shopu kupci mogu računati na jednake cijene kao i u prodavaonicama dm-a, dok cijena dostave iznosi 30 kuna. Kupci koji se registriraju i izradeMoj dm“ račun ostvaruju pravo na besplatnu dostavu za narudžbe iznad 390 kuna te, uz redovne, imaju mogućnost prikupljanja višestrukih bodova u sklopu programa vjernosti dm active beauty.

Pokretanjem dm online shopa ostvarili smo dugogodišnji cilj da svoje proizvode i usluge učinimo dostupnima stanovnicima cijele Hrvatske. Posebno se radujemo što će uz dm online shop svi naši sugrađani imati priliku upoznati kvalitetu i cijenu dm marke. Ovo je važna prekretnica u poslovanju dm-a jer se nuđenjem mogućnosti online kupnje još bolje prilagođavamo individualnim potrebama i životnom stilu svojih kupaca“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Kupcima su na raspolaganju opcije plaćanja odabranim kreditnim i debitnim karticama, uz mogućnost uplate na bankovni račun ili gotovinskog plaćanja pouzećem. Uslugu dostave dm osigurava u suradnji s tvrtkom DPD te uz opciju dostave na odabranu adresu, kupci proizvode mogu preuzeti u prodavaonicama dm-a ili, u dogovoru s dostavnom službom DPD, narudžbu preusmjeriti na odabranu DPD Pickup lokaciju među kojima su i INA benzinske postaje.

U dm online shopu dostupni su proizvodi dm marki poput Balee i Denkmita te proizvodi dm-ovih dobavljača koji pokrivaju sve kategorije dm-ovog asortimana. Informiranu kupnju omogućuju detaljne informacije o proizvodima koje uključuju porijeklo i sastav proizvoda, način primjene ili pripreme te su istaknuti svi relevantni certifikati i oznake. Uz navedeno, dm online shop u potpunosti je optimiziran za upotrebu putem pametnog telefona te je integriran u aplikaciju dm active beauty što jamči maksimalnu jednostavnost online kupnje.

Detaljne informacije o dm online shopu dostupne su na poveznici dm.hr/faqs.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini