Obavijesti

Promo sadržaj

Plaćajte parking u cijeloj Hrvatskoj U POLA CIJENE uz Aircash!

Plaćajte parking u cijeloj Hrvatskoj U POLA CIJENE uz Aircash!
3

Samo uz Aircash plaćaš pola iznosa parkirne karte gdje god se nalazio

Idućih tjedan dana parking plaćaj samo Aircash aplikacijom jer Kralj Parkinga se vratio!  

U više od 90 gradova u Hrvatskoj u periodu od 11.7. do 17.7. plaćaj parking Aircash aplikacijom, jer pola troška parkirne karte plaćaš ti, a pola plaća Aircash!

#parKing u pola cijene 

Kralj Parkinga se vratio! Akcija koja je prošle godine oduševila Aircash korisnike sada se vraća, i to u više od 90 gradova Hrvatske! 

Aircash i Bmove strateškim su partnerstvom proširili mrežu plaćanja parkinga Aircash aplikacijom i tako omogućili svim Aircash korisnicima plaćanje parkinga u 92 grada u cijeloj Hrvatskoj! 

Za svaku polusatnu, satnu i dnevnu parkirnu kartu koju tijekom promotivnog perioda 11.7. do 17.7. platiš Aircash aplikacijom, pola iznosa parkirne karte vraćamo na tvoj Aircash Novčanik

Na primjer, ukoliko tvoja parking karta iznosi 10 kuna, Aircash pola iznosa -  u ovom slučaju 5 kuna, vraća na tvoj Aircash novčanik. 

Postani Kralj Parkinga 

Dovoljno je samo preuzeti BESPLATNU Aircash aplikaciju i napuniti Aircash novčanik iznosom koji želiš. Uplatiti na svoj Aircash možeš gotovinom na bilo kojem kiosku Tiska, iNovina ili benzinskim postajama INE i Tifona, ili svojom bankovnom karticom. 

Nakon što napuniš svoj Aircash, parking za polusatne, satne i dnevne karte plati samo jednim klikom, a 50% iznosa se odmah vraća na tvoj Aircash. I tako postaješ Kralj Parkinga

Aircash aplikacija olakšava svako putovanje 

Aircash je dobro poznata domaća mobilna aplikacija za plaćanja. Omogućuje slanje i primanje novca, plaćanje računa bez naknade i plaćanje različitih usluga samo jednim klikom.

Aircash aplikacijom u Hrvatskoj možeš jednostavno plaćati parking, bez dodatnih naknada i troškova SMS-a, a odabirom opcije „Lociraj me“ aplikacija sama detektira zonu u kojoj se nalaziš. 

Osim toga, u aplikaciji je moguće kupovati karte za autobus i trajekt  bez čekanja u redovima, a jednostavno se može nadoplatiti i ENC uređaj. Drugim riječima, Aircash aplikacija olakšava svako putovanje! 

Preuzmi besplatnu Aircash aplikaciju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura