Promo sadržaj

Komentari 0

Plaćajte parking u cijeloj Hrvatskoj U POLA CIJENE uz Aircash!

Plaćajte parking u cijeloj Hrvatskoj U POLA CIJENE uz Aircash!

Samo uz Aircash plaćaš pola iznosa parkirne karte gdje god se nalazio

Idućih tjedan dana parking plaćaj samo Aircash aplikacijom jer Kralj Parkinga se vratio!  

U više od 90 gradova u Hrvatskoj u periodu od 11.7. do 17.7. plaćaj parking Aircash aplikacijom, jer pola troška parkirne karte plaćaš ti, a pola plaća Aircash!

#parKing u pola cijene 

Kralj Parkinga se vratio! Akcija koja je prošle godine oduševila Aircash korisnike sada se vraća, i to u više od 90 gradova Hrvatske! 

Aircash i Bmove strateškim su partnerstvom proširili mrežu plaćanja parkinga Aircash aplikacijom i tako omogućili svim Aircash korisnicima plaćanje parkinga u 92 grada u cijeloj Hrvatskoj! 

Za svaku polusatnu, satnu i dnevnu parkirnu kartu koju tijekom promotivnog perioda 11.7. do 17.7. platiš Aircash aplikacijom, pola iznosa parkirne karte vraćamo na tvoj Aircash Novčanik

Na primjer, ukoliko tvoja parking karta iznosi 10 kuna, Aircash pola iznosa -  u ovom slučaju 5 kuna, vraća na tvoj Aircash novčanik. 

Postani Kralj Parkinga 

Dovoljno je samo preuzeti BESPLATNU Aircash aplikaciju i napuniti Aircash novčanik iznosom koji želiš. Uplatiti na svoj Aircash možeš gotovinom na bilo kojem kiosku Tiska, iNovina ili benzinskim postajama INE i Tifona, ili svojom bankovnom karticom. 

Nakon što napuniš svoj Aircash, parking za polusatne, satne i dnevne karte plati samo jednim klikom, a 50% iznosa se odmah vraća na tvoj Aircash. I tako postaješ Kralj Parkinga

Aircash aplikacija olakšava svako putovanje 

Aircash je dobro poznata domaća mobilna aplikacija za plaćanja. Omogućuje slanje i primanje novca, plaćanje računa bez naknade i plaćanje različitih usluga samo jednim klikom.

Aircash aplikacijom u Hrvatskoj možeš jednostavno plaćati parking, bez dodatnih naknada i troškova SMS-a, a odabirom opcije „Lociraj me“ aplikacija sama detektira zonu u kojoj se nalaziš. 

Osim toga, u aplikaciji je moguće kupovati karte za autobus i trajekt  bez čekanja u redovima, a jednostavno se može nadoplatiti i ENC uređaj. Drugim riječima, Aircash aplikacija olakšava svako putovanje! 

Preuzmi besplatnu Aircash aplikaciju