Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 3

Dođite na Zrinjevac i degustirajte delicije koje će vam pripremiti chef Mate Janković

Dođite na Zrinjevac i degustirajte delicije koje će vam pripremiti chef Mate Janković

Poznati chef Mate Janković u subotu, 9. prosinca, demonstrirat će kako jela koja inače pripremamo satima spraviti za samo 30 minuta. Za sve posjetitelje ulazak je slobodan, dođite i naučite nešto novo te degustirajte vrhunske gastro delicije

Blagdani su vrijeme ljubavi i mira, dragocjeni trenuci koje provodimo s našim najdražima. A najljepša sjećanja najčešće su vezana za opuštena druženja i prepričavanje obiteljskih anegdota uz mnoštvo hrane.

Da bi blagdanski stol u vašem domu dostojno upotpunio svečanu atmosferu, PIK Vrbovec i 24sata pozivaju vas na Xmas Masterclass by PIK, gdje će vam poznati chef Mate Janković pokazati kako jela, koja inače pripremamo satima, spraviti za samo 30 minuta.

Popularni kuhar posjetiteljima će korak po korak demonstrirati kako funkcionira metoda kuhanja slow cooking i kako je moguće u samo pola sata omekšati strukturu mesa i učiniti ga sočnijim, a istodobno zadržati začine te istaknuti okus jela.

Dođite na čarobni Zrinjevac 

U prekrasan novogodišnji ambijent na zagrebački Zrinjevac u subotu, 9. prosinca, od 15 do 17 sati, pozvani su svi gurmani otvorenog uma koji vole isprobavati nove stvari i ukusna jela. Osim što će moći doznati praktične savjete, posjetitelji će moći kušati delicije chefa Mate Jankovića te se i sami uvjeriti u bogatstvo okusa spravljenih jela uz PIK Slow Cooked Selekciju proizvoda - trgane junetine, trgane svinjetine, sočnih rebarca ili tradicionalnog bunceka. Chef Janković od navedenih će proizvoda pripremiti Asian pulled pork sendvič, svinjska rebarca s krumpir salatom i tortilju s buncekom! Zato budite u subotu na Slatkom Zrinjevcu od 15 sati i ne propustite kušati ove tradicionalne namirnice u nešto drukčijoj izvedbi! Sigurni smo da će vas oduševiti! 

Advent,In,Zagreb,Pavilion,Decorated,With,Christmas,Lights,In,Zrinjevac

Osvojite bogate nagrade

Još jedna posebnost ovog događaja je mogućnost osvajanja bogatih nagrada. Nakon radionice za posjetitelje je pripremljen interaktivni kviz. Pet najbržih sudionika koji točno odgovore na tri pitanja o metodi kuhanja slow cooking PIK će nagraditi sa super poklon paketom koji uključuje proizvode iz linije slow cooked, pregaču, kemijsku i drvenu dasku za rezanje.

Ovaj događaj dodatno će začiniti veseli zvuci domaćeg DJ-a. Zato ostanite s nama sve do 17 sati.

Okruženi tisućama lampica, šarenim dekoracijama, božićnim jelama, kućicama s hranom i pićem te mnogobrojnim drugim atrakcijama, zakoračite s nama u zimsku gastronomsku bajku. Naučite nešto novo što će obogatiti vašu blagdansku gozbu te vašim najmilijima uljepšati ove blagdane.

Događanje je otvoreno za sve posjetitelje, a ulazak je slobodan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.