Obavijesti

Promo sadržaj

Dunjin dnevnik: Jedna odlična subota

Dunjin dnevnik: Jedna odlična subota

Subota. Sat ne zvoni, kroz zavjese probijaju sunčeve zrake i naravno, padaju mi izravno na oči. Polako otvaram oči, pokušavam vidjeti koliko je sati. Uh, ništa ne vidim bez naočala

Dok sam se ustajala stala sam Feliksu na rep. I taj mačak se svuda nađe gdje ne treba. Čudim se tišini u kući. Na trenutak sam se osjetila kao u onim američkim filmovima. Glavna glumica se budi, u kući nikoga, na ulici nikoga, na planeti Zemlji nikoga, kao da su svi nestali. Hm, u kući stvarno nema nikoga. Ni u kuhinji ni u kupaonici, televizor u dnevnom boravku nije upaljen, dvorište je prazno. A onda krajičkom oka ugledah šareni papir na frižideru. „Otišli smo na pecanje. Vidimo se krajem dana. Volimo te“.

U par sekundi izmijenila sam cijeli ringišpil emocija. Od toga da sam odahnula jer nisam u američkom horor filmu i da su svi živi pa do toga da sam potpuno zaboravila da je danas „Tata i sinovi - dan za pecanje.“

Upalila sam radio, pokupila novine ispred vrata, skuhala kavu, i ne, nisam zaboravila mačka. Dobio je svoju omiljenu hranu i dok se umiljato mazio oko mojih nogu listala sam novine. Volim pročitati novine. Ah, ipak sam ja žensko i nije da me ne zanima kakva je situacija s Harryem i Meghan i da li su se Jennifer Aniston i Brad Pitt ipak pomirili. No, ovaj put pažnju mi je privukao članak o književnim novitetima. Meni omiljena novinarka raspredala je na dvije strane o hrpi dobrih knjiga koje su taman izašle iz tiskare. Hej, pa ovdje ima stvarno zanimljivih naslova, a ja jednostavno nemam vremena za obilazak knjižara po gradu.

Feliks je zamijaukao, a ugodan muški bariton na radiju veselo je najavljivao Interliber, sajam knjiga na Zagrebačkom velesajmu i pozivao sve knjigoljubce da ga posjete.

U glavi mi je samo zabljeskalo. Interliber, slobodna subota, knjige! Ni sama na znam kojom brzinom sam otipkala Sonjin broj i nadala se da neće imati izgovor tipa moram Frana voditi na utakmicu, a Emu na balet.

I nije, i ona je razmišljala o Interliberu. Ne moram vam reći da smo za sat vremena već bile na Zagrebačkom velesajmu i veselo krstarile između štandova upijajući čarobnu atmosferu, uživale u mirisima novih knjiga i šarenilu naslovnica.

Sa rukama punim knjiga sjele smo na savršeni cappuccino razmjenjujući utiske. Moram priznati bio je ovo jedan dobar dan, jedna odlična subota. Dečki su otišli na pecanje, a ja na svoj najdraži godišnji događaj - Interliber.

A sad odoh čitati, a vi si zabilježite da je Interliber od 9. do 14. studenog, ulaz je slobodan uz predočenje covid potvrde ili negativnog brzog testa koji možete obaviti ispred Zagrebačkog velesajma, a s obzirom na sve mjere koje su poduzeli zasigurno je zdravstveno najsigurnije mjesto za shopping u gradu. A sve novosti možete saznati i na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!