Obavijesti

Promo sadržaj

Dvodnevni Festival urbanog plesa Kings of Style

Dvodnevni Festival urbanog plesa Kings of Style
4

Dvodnevni Festival urbanog plesa Kings of Style Powered by adidas Originals, u organizacijiplesne skupine Atomic Dance Factory, ponovo u metropoli okuplja ponajbolje plesne grupe iz Hrvatske i regije

Festival urbanog plesa Kings of Style Powered by adidas Originals ponovo se ove godine održava u Zagrebu od 01. do 02. travnja. Dvodnevni i ujedno najveći urbani plesni festival u regiji obuhvaća natjecanje u street dance koreografijama i tematske battleove Who Got the Ju!ce powered by adidas Originals.

Natjecanje u koreografijama Kings of Style Powered by adidas Originals će se održati 02.04.2017. u Sportskoj dvorani Dubrava (SŠD Dubrava), Gjure Prejca 2 u Zagrebu u 18 h. Svoje vještine i originalnost će pokazati preko 500 plesača urbanih plesnih stilova u dobnim skupinama djece, juniora i seniora iz najvećih i najtrofejnijih plesnih klubova iz cijele Hrvatske i regije. Ono što već 4. godinu za redom privlači velik broj plesača na ovo natjecanje je specifičan sustav ocjenjivanja, stvoren od strane najrenomiraniji plesača i koreografa u regiji, gdje se od pobjednika očekuje uvježbanost, tehnika, scenski nastup i originalnost, sve skupa zapakirano u izazovan show kojem je cilj kod publike i sudaca izazvati iznenađenje i emocije.

Prije samog natjecanja u koreografijama, 01.04. se zagrijavamo na 1 vs. 1 freestyle tematskim battleovima Who Got the Ju!ce powered by adidas Originals, gdje plesači imaju zadatak, prateći određenu pjesmu i plesni stil, svoj ples prilagoditi i zadanoj asocijaciji ili izazovu. To njihovu kreativnost dovodi na potpuno novi nivo i predstavlja već provjerenu formulu za puno smijeha i dobru zabavu! Natjecanje se održava od 17.00 do 22.00 u Vinyl baru u Bogovićeoj 3, a nakon natjecanja se užarena plesna atmosfera nastavlja do dugo u noć, pod vodstvom DJ Chilla i uz hip hop&funk poslastice s njegovog gramofona.

Dođite i podržite urbanu plesnu scenu, neka i vas ponese zarazna plesna atmosfera!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.