Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 6

Ekskluzivno partnerstvo Burger Kinga i Wolta. Znate li da kralja od sada vozi samo Wolt?

Ekskluzivno partnerstvo Burger Kinga i Wolta. Znate li da kralja od  sada vozi samo Wolt?

Jede vam se sočan, kraljevski hamburger, ili možda Whooper, i najradije biste umočili fine slane krumpiriće u majonezu, a kolutiće luka u umak od češnjaka? U samo nekoliko klikova Wolt će ispuniti svaku vašu gladnu želju poput ove

VIDEO

Jedan od najvećih lanaca brze hrane na svijetu, izvorni dom sendviča Whopper, Burger King®, i dostavna kompanija Wolt, nakon više od dvije godine uspješne suradnje objavili su ekskluzivno partnerstvo. Od listopada ove godine omiljena Burger King® jela možete naručiti za dostavu samo preko aplikacije Wolt.

Burger King® dostava preko Wolta dostupna je u Zagrebu (Arena centar i City Center One East) i u Splitu (Mall of Split i City Center One Split).

Brza, pouzdana i povoljna dostava

Wolt je tehnološka tvrtka koja omogućava nevjerojatno lako otkrivanje i dostavu iz najboljih restorana, trgovina mješovitom robom i drugih lokalnih prodavaonica u vaš dom ili ured. Wolt radi s više od 50.000 partnera u restoranima i maloprodaji, kao i s više od 110.000 dostavljačkih partnera u 23 zemlje i više od 200 gradova.

Wolt ima uvjerljivo najprecizniju i najsuptilniju dostavnu aplikaciju na tržištu, pa ćete u svakom trenutku moći vidjeti stvarnu lokaciju vaše dostave. Procjena vremena dostave iznimno je precizna, a aplikacija nudi beskontaktnu dostavu. Naravno, ako nešto kojim slučajem ipak zapne, tu je brza i ljubazna korisnička podrška, koja je uvijek dostupna i rješava sve upite unutar jedne minute. Wolt je najbolje ocijenjena aplikacija u kategoriji Food & Drink na Google Play i App Storeu te je dobila nagradu Apple Editors Choice za korisničko iskustvo.

Kraljevska hrana i vrhunski sastojci

Burger King® je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima u svijetu i svakodnevno ga posjećuje više od 11 milijuna ljudi diljem svijeta. Restorani su poznati po visokokvalitetnoj i ukusnoj hrani. Prilikom odabira sastojaka Burger King® pridaje veliku važnost kvaliteti. To se odnosi na podrijetlo, proizvodnju i doradu, kao i na certifikaciju poznatih dobavljača. Do kraja 2021. nijedan njihov proizvod neće sadržavati konzervanse, umjetne boje ni arome. Uz to, godinama su radili na postupnom smanjenju sadržaja soli, masti i šećera u postojećim proizvodima. 

Najvažnija komponenta njihovih proizvoda su sočni 100% goveđi odrezak pečen na otvorenom plamenu i piletina koja bez iznimke dolazi iz Europe. Ambalaža se sastoji od 70% recikliranog materijala te koriste papir za omatanje hamburgera bez premaza od voska i poklopce za čaše za piće od PLA (bioplastika). Burger King® nastoji promicati i kontinuirano razvijati nova rješenja za održivi razvoj, pa tako planira do kraja 2021. godine zamijeniti plastične slamke, pribor za jelo i miješalice ekološki prihvatljivijim materijalima poput papira i drva.

Više na: https://www.burgerking.co.uk/responsiblebusiness.

Od 1954. Burger King® potiče svoje goste na kreativnost i samoizražavanje koristeći se krilaticom Have it Your Way® (Na tvoj način!). Svaki gost ima priliku prilagoditi proizvode po svojem ukusu jer Burger King® je mjesto za beskrajne užitke. Dodaj, oduzmi, udvostruči... Može!, poručuju iz Burger Kinga®. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.