Obavijesti

Promo sadržaj

Electrolux je pripremio novo iznenađenje za vas!

Electrolux je pripremio novo iznenađenje za vas!
8

Electrolux vas poziva da zaronite u nagrade! Ukoliko kupite određeni model Electrolux sušilice s toplinskom pumpom, na poklon dobivate darovnu karticu Termi Čatež u vrijednosti od 30 eura

Bućnite se u bazen, osušite rublje! 

Electrolux vas vodi na kupanje u Terme Čatež ukoliko kupite određeni model sušilice s toplinskom pumpom. Više je razloga za priuštiti si Electrolux sušilicu... Riječ je o inovativnom uređaju koji omogućava učinkovito sušenje rublja uz maksimalno očuvanje kvalitete vaše odjeće. Tajna efikasnog sušenja krije se u najnovijoj tehnologiji toplinske pumpe! To znači da više ne morate brinuti da će se tkanina oštetiti, rastegnuti... Vaše rublje nakon sušenja izgledat će kao novo, a vi ćete napokon otići na zasluženi odmor i opuštanje u Terme Čatež. 

 

Kako do poklon bona Termi Čatež vrijednom 30 eura? 

  • U razdoblju trajanja promocije kupite jedan od dolje navedenih modela Electrolux sušilica s toplinskom pumpom i sačuvajte dokaz o kupnji.
  • Prijavite svoju kupnju na www.electrolux.hr prilažući sliku dokaza o kupnji (račun) te sliku natpisne pločice sušilice rublja.
  • Ako su svi navedeni uvjeti zadovoljeni i podaci ispravno upisani, na vašu kućnu adresu stići će poklon bon Terme Čatež u vrijednosti od 30 EUR .

Promocija vrijedi za sljedeće modele: EDH3674PW3, EDH3887GDE, EDH3488GOW, EDH3488GDE, EDH3498RDE, EDH3897SDE, EW7H437P, EW8H458B, EW8H358S, EW9H378S, EW8H259S, a akcija traje od 20.11.2017. do 28.02.2018. ili do isteka zaliha.

 

Za sve ostale informacije o modelima i akciji, posjetite www.electrolux.hr

Vrijeme je da nabavite Electrolux sušilicu s toplinskom pumpom i zaronite u bazen prepun nagrada!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!