Obavijesti

Promo sadržaj

Event industrija na drugom po redu RSVP festivalu u Zagrebu

Event industrija na drugom po redu RSVP festivalu u Zagrebu
2

Dva dana festivala donose brojna predavanja i radionice te prvu dodjelu godišnje nagrade ATTEND za najbolje događaje u regiji

VIDEO

RSVP, jedini regionalni festival specijaliziran za event industriju, održat će se u utorak i srijedu, 7. i 8. veljače u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo Centar). Očekuje se da će dva dana programa posvećenih tehnologijama koje se koriste u event industriji i event turizmu te svim događanjima koji doprinose razvoju turističkih destinacija okupiti oko 500 event stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događanja. Drugi dan RSVP-a bit će dodijeljene i prve godišnje nagrade ATTEND za najbolja regionalna događanja u osam kategorija.

Prvi dan programa bit će fokusiran na tehnologije koje organizaciju događanja čine jednostavnijom, omogućavaju interakciju sa sudionicima ili daju događaju dodatnu vrijednost. Sudionici će od stranih i domaćih predavača moći naučiti više o mogućnostima koje nude virtualna i proširena stvarnost (Darian Škarica, divIT), kako povezati sudionike na korporativnim događanjima (James Morgan, EventTech Lab) i korištenju tehnologija i dizajna za kreiranje nezaboravnih događaja (Natalia Fuchs, Silasveta). Prvi dan održat će se i tri radionice koje će se baviti pojedinim segmentima organizacije događanja. Za sudionike RSVP festivala radionice su besplatne, no broj sudionika je ograničen pa je potrebno što prije zauzeti svoje mjesto u dvorani u kojoj će se održavati. Prvi festivalski dan završit će druženjem sudionika u Expo izložbenom prostoru u koje će biti izložene najnovije tehnologije rasvjete, videa i razglasa za događanja.

Drugi dan festivala bavit će se event turizmom, što uključuje sva događanja koja razvijaju turističke destinacije. Program će otvoriti predavanje Erica Bakermansa iz NTBC-a Holland, agencije zadužene za branding i marketing Nizozemske u svijetu, a govorit će o destinacijskom marketingu za poslovna događanja. Bit će predstavljen i uspješan primjer razvoja turističke destinacije uz pomoć raznovrsnih događanja. Na okruglom stolu Kako postaviti Hrvatsku na mapu event organizatora panelisti će razgovarati o hrvatskoj strategiji razvoja. Na radionicama će se moći steći praktična znanja o odabiru moderatora za događanje i o sigurnosti organizacije događanja.

Posljednjeg festivalskog dana bit će dodjeljene i godišnje nagrade ATTEND za najbolja regionalna događanja u osam kategorija. Prijave su otvorene do 2. veljače, a svi zainteresirani besplatno mogu prijaviti neograničen broj događanja putem službene  web stranice RSVP festivala. Sve prijave će ocjenjivati nezavisni žiri sastavljen od pet međunarodnih stručnjaka i jednog predstavnika festivala, a više o članovima žirija može se saznati na webu.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na Festivalu, a kotizaciju za oba dana je moguće nabaviti po cijeni od 777 kn za oba dana. Dostupne su i kotizacije od 222 kn za studente i kotizacije za jedan dan po cijeni od 444 kn. Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Premijerno izdanje Festivala održano je u studenom 2015, a publici su se predstavili dvodnevni format i strukovna nagrada ATTEND. Pred oko 300 sudionika 26 predavača se dotaklo najaktualnijih tema event industrije, ali i raspravljalo o konkretnim rješenjima kroz 3 organizirane panel rasprave. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!