Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 3

Evo kako odabrati kvalitetnu kosilicu i ostvariti velike uštede

Evo kako odabrati kvalitetnu kosilicu i ostvariti velike uštede

Nogomet i badminton samo su neke od aktivnosti kojima volimo upotpuniti vrijeme čekajući sočno meso dok se priprema na grillu. Uz veselu ekipu atmosfera je svakako zagarantirana, no u cijeloj priči i ambijent igra važnu ulogu

S dolaskom lijepog vremena hvatamo se u koštac sa sitnim poslovima oko kuće. Oni uglavnom uključuju sadnju vrta i košnju trave, koju je u ovo vrijeme potrebno pokositi svakih desetak dana. I dok je jednima ta aktivnost opuštajuća, za druge predstavlja posao kojeg se žele što prije riješiti. Ipak, budući da toplo vrijeme zove i na druženje, nema ništa ljepše nego ga provesti u društvu prijatelja ili obitelji uz sočan roštilj. Zato smo primorani, prije nego što pozovemo goste na roštilj, uzeti kosilicu u ruke!

Front,View,Of,Pretty,Young,Smiling,Woman,Using,Lawn,Mower

Roštilj majstor za sve

Pravi roštilj majstor mora imati odlike pravog domaćina, ali isto tako mora pokazati svoje vještine u košnji trave. Zato osigurajte gostima da uz finu klopu uživaju i u lijepo uređenom dvorištu.

Najljepši dio svake okućnice je uredno pokošena trava, pa bismo trebali imati adekvatnu i kvalitetnu kosilicu u koju se možemo pouzdati da će dobro obaviti posao. Pa ako tražite takvu, a da je pritom i povoljna, onda svakako zavirite u web shop Pevexa.

Handsome,Bearded,Man,Is,Making,Grill,Barbecue,Outdoors,On,The

Ostvarite uštedu i do 1000 kn!

Na tržištu postoji nekoliko tipova kosilica, od ručnih, motornih i akumulatorskih do električnih, robotskih i traktorskih. A odluka o tome koja će od navedenih najbolje odgovarati vašim potrebama ponajprije ovisi o vrsti i veličini travnjaka na kojem ćete je koristiti. Iz Pevexove ponude izdvojili smo nekoliko modela kosilica koje su vrhunske u odrađivanju posla, a trenutno ih možete uhvatiti na sniženju.

Einhell benzinska samohodna kosilica GC-PM 46/4 S učinkovita je i pouzdana pomoć u košnji velikih travnjaka. Kod nje se visina košenja podešava centralno na devet razina za jednostavno i točno prilagođavanje potrebnoj visini košenja. Sklopiva dugačka ručka podesiva je po visini za prilagodbu veličini korisnika, a omogućuje skladištenje kosilice na minimalnom prostoru. Kućište je izrađeno od plastificiranog čelika, a preporučuje se za travnjake do 1400 m².

Odličan je izbor i samohodna kosilica SMARTOOL PRO G51SHL-K, koja dolazi sa snažnim motorom Briggs&Stratton. Karakteriziraju je 4 funkcije rada, koje se odnose na malčiranje, sakupljanje te stražnje i bočno izbacivanje. Kućište joj je od čelika, a snaga motora 2,5 kW. Trenutno je na akciji u Pevexovu katalogu, te pri kupnje možete uštedjeti čak 1000 kn.

Električna kosilica ROTAK 32 Bosch kompaktna je kosilica koja kosi sve do ruba – nema potrebe za daljnjim podrezivanjem nakon košnje. Motor Powerdrive jamči pouzdane rezne performanse, čak i u otežanim uvjetima. S češljevima za travu ROTAK 32 automatski reže uredne rubove uz cvjetne gredice, zidove i staze. Malene je težine, samo 6,8 kg, pa se njome lako rukuje pri košenju oko predmeta i lako se prenosi. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera