Obavijesti

Promo sadržaj

Feydom garniture - kreirane od dizajnera za dizajnere u svima nama

Feydom garniture - kreirane od dizajnera za dizajnere u svima nama
10

Od 2006. godine, kada je FEYDOM osnovan, na tržište su lansirali mnoge inovativne proizvode, kojima je zajednička PROMJENA, PRILAGODBA i TRANSFORMACIJA, što je već postala konstanta u industriji namještaja.

Dnevna soba, koja je središte svakog DOMA, zbog sve dinamičnijeg načina života, multifunkcionalna je prostorija koja služi kao mjesto za odmor i relaksaciju, smještaj gostiju, kućni ured, dječja igraonica, pa čak i spavaće soba. Koncept FEYDOM izuzetno je praktičan, koristan, jedinstven i modularan. Omogućuje mnogo različitih kombinacija u vrlo kratkom vremenu, tako da ste spremni za sve navedeno.

U KORAK S VREMENOM!

Od 2006. godine, kada je FEYDOM osnovan, na tržište su lansirali mnoge inovativne proizvode, kojima je zajednička PROMJENA, PRILAGODBA i TRANSFORMACIJA, što je već postala konstanta u industriji namještaja. Baš kao što su se promijenile navike ljudi, mijenjali su se i Feydom modeli i materijali. U Feydomu inspiraciju uvijek traže u svojim kupcima i potrebama tržišta i trude se olakšati život barem nekolicini sa svojim različitim komadima namještaja.

PROIZVOD je inovacija

Sjedeća garnitura ​​je najveći komad namještaja, koji ujedno zauzima najviše prostora u dnevnoj sobi. Preuzimajući središnju ulogu, najčešće definira izgled cjelokupnog interijera. Da bi to izbjegli, dizajn i razvoj modularnih, transformiranih, udobnih, izdržljivih i pristupačnih modularnih garnitura postao je primarni Feydom projekt.

BUDUĆNOST je svijetla

Za svaku izrađenu sofu , Feydom zasadi jedno stablo, a posljednjih godina posadili su ih više od 20000. Nadalje, kako bi uistinu bili ekološki prihvatljivi #EKO, koriste solarnu energiju za pogon cjelokupne proizvodne linije FEYDOM.

INSPIRACIJA su ljudi

Svojim konceptom i svojim proizvodima žele ljudima olakšati život, učiniti ga zabavnijim, a istovremeno uživati ​​u procesu promjene cijele industrije namještaja s naglaskom na EKOLOGIJU.

Kao potvrda za kvalitetu dizajna, Feydom garniture su dobitnice nekih od najprestižnijih nagrada za dizajn u svijetu. 

The CHOICE is yours!

Jedan od značajnijih i najmodularnijih Feydom modela - Choice, nudi beskrajne mogućnosti za ispunjavanje bilo kojeg prostora isključivo osnaživanjem vaše kreativnosti. Choice se može lako transformirati iz kutne sofe u bračni krevet ili odvojene module za sjedenje. Model Choice je nagrađen njemačkom nagradom za dizajn i može biti različitih oblika i veličina dodavanjem i premještanjem elemenata. Jednostavno održavanje i trajnost, zajedno s prostorom za odlaganje ispod svakog modula, čine ga savršenim rješenjem za sve koji cijene izvrstan dizajn i funkcionalnost.

Kompletan asortiman Feydom garnitura pronađite u Meblo Trade salonima diljem Hrvatske te na www.meblo.hr/FEYDOM i iskoristite 25% popusta u sklopu Back to school akcije do 18. rujna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem