Obavijesti

Promo sadržaj

Filmski vikend-maraton: specijali za velike i male

Filmski vikend-maraton: specijali za velike i male

Na FOX i FOX Movies kanalu 24. i 31. prosinca. Subotom od 16 sati.

Neizostavni božićni klasik koji već generacijama uveseljava sve uzraste je „Sam u kući 3“. Čikaški filmski kritičar Roger Ebert nazvao ga je najboljim od svih filmova iz ove franšize što je šokiralo mnoge obožavatelje. Većina ipak favorizira prva dva filma u glavnoj ulozi s Macaulayjem Culkinom. Popularni glumac odbio je po treći put glumiti glavnog lika Kevina, a istu odluku donijeli su Joe Pesci i Daniel Stern čije su karijere obilježile uloge provalnika koji za Božić pokušavaju opljačkati Kevinovu kuću. Iako nema nikakvih poveznica s prva dva filma, „Sam u kući 3“ definitivno je jedan od favorita koji ćemo gledati 24. prosinca od 16 sati na FOX Movies kanalu.

Teško je povjerovati da je film „Spy Kids“ debitirao prije više od 20 godina, ali u ova dva desetljeća postao je svojevrsni fenomen popularne kulture. Ne samo da je i danas jedan od najboljih obiteljskih filmova koje možete pogledati sa svojim mališanima, već ima i legendarnu glumačku postavu koju čine Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas, Carla Gugino te Alan Cummings. Mlade špijune u akciji gledamo na FOX Movies kanalu 31. prosinca od 16 sati.

Nenadmašni dvojac, „Batman i Robin“, ovog prosinca bori se protiv zlikovaca na FOX kanalu na Badnjak u 21 sat. Cijelu obitelj zabavljat će George Clooney u ulozi Batmana, dok ćemo Chrisa O'Donnella gledati kao njegovog pomoćnika Robina. Arnold Schwarzenegger glumi Mr. Freezea –zlikovca koji želi zamrznuti cijeli Gotham. Malo je poznata činjenica da je tijekom snimanja Jon Bon Jovi osobno dostavljao kubanske cigare Schwarzeneggeru koji ih je bojao u bijelo kako bi mogao pušiti na setu. Da je Schwarzeneggera tetošila cijela filmska ekipa svjedoči i informacija kako je u svom ugovoru imao striktno ograničenje od 12 sati snimanja dnevno. Osim toga, o njemu su brinuli dežurni njegovatelji – njihova zadaća bila je hraniti Arnolda i masirati mu ruke dok su ga šminkali i oblačili u odijelo koje je navodno težilo 34 kilograma.

Obiteljski trenuci su bolji uz filmove na FOX i FOX Movies kanalima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve