Obavijesti

Promo sadržaj

Fit pokloni za nju i njega za savršen Božić!

Fit pokloni za nju i njega za savršen Božić!
2

Sportski darovi “Za nju” i “Za njega” oduševit će sve fit parove i prijatelje koji vole zdrave slastice, kvalitetne proteine i motivacijske shakere za što bolji trening

Kreće mjesec darivanja i razmišljanja o savršenom poklonu za ljude koje volimo. Polleo Sport ovog prosinca donosi poklone koji će izmamiti osmijeh na lice svakog ljubitelja sporta i fitnessa. Oni koji ovoga Božića žele darovati zdravo i kvalitetno, imaju priliku izabrati nekoliko prigodnih poklona. Sportski darovi “ZA NJU” i “ZA NJEGA” oduševit će sve fit parove i prijatelje koji vole zdrave slastice, kvalitetne proteine i motivacijske shakere za što bolji trening. Božićni paketi za NJU i NJEGA sadrže sve što jednom sportašu ili sportašici treba te su idealan izbor za svakoga tko želi razveseliti svoju fit polovicu, prijatelja s kojim ide u teretanu ili osobu koja je zaljubljena u fitness lifestyle.

Pokretanje videa...

00:13

Na zadovoljstvo ženske publike, Polleo Sport je pripremio ZOE i Girly Fitness poklon pakete po nevjerojatnim cijenama. Sve ljubiteljice mode i fitnessa razveselit će popularni model Zoe Rush tajica iz kolekcije Adrenalin te druga slatka iznenađenja koja se nalaze u paketu, a obožavateljice blizanki iz Girly Fitness-a, Ane i Marije, u paketu će pronaći zdrave poslastice među kojima su proteinska nutella Choco Nuts, maslac od kikirikija te Proseries proteinske čokoladice kao i motivacijski shaker, narukvica te privjesak.

Pokretanje videa...

00:13

Kako je nedavno postao nutricionistički partner KHL Medveščaka, Polleo Sport je u ponudu uvrstio poklon paket za sve vjerne fanove i navijače Medveščaka koji vjeruju u zajedničku snagu Medvjeda i lavova. Uz Medveščak majicu i shaker dolazi i karta za utakmicu te još slatkih iznenađenja koja će zasigurno izmamiti osmijeh na lice svim navijačima Medveščaka.

Uz najbolje sportske poklone ispod bora, neka ovi blagdani budu fit!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu