Obavijesti

Promo sadržaj

Fotogenična mjesta na Špancirfestu za hvatanje doživljaja

Fotogenična mjesta na Špancirfestu za hvatanje doživljaja
7

Osim statičnih photo pointova, kojih je doista mnogo, odabrali smo i neke neobične

Velika je vjerojatnost da ćete sresti i neke od uličnih, živopisno odjevenih umjetnika, a fotka s njima doista je posebna zar ne? Tako su naši "špancireri" sreli umjetničku uličnu skupinu Le Cyclofe' i bacili fotkicu, dok su ih četveronožni ljubimci zbunjeno gledali.

Glazbena kamperica pravo je četverokotačno čudo, prošle je godine obišla cijelu Hrvatsku, no ove je jako jako vruće pa je odabrala smjestiti se kod Gradske vijećnice. Kamperica je posebna, jer osim što ju ukrašavaju vizuali Špancirfesta, „oboružana“ je glazbom. Naime, u njoj se nalaze instrumenti i mladi umjetnici na njoj svakodnevno sviraju.

Franjevački trg u samom središtu Varaždina postao je već prepoznatljiv po velikim prekrasnim leptirima. Čim uđete u ulicu, teško ga možete ne vidjeti, a česti je motiv i selfija i ostalih vrsta fotografija. Isprobajte i sami baciti selfie uz leptirovu pozadinu, to će biti jedna atraktivna fotka.

Stella je više  puta čula priče o Krinolini ljubavi. Sad ju je pronašla i zaključala svoju ljubav, nadamo se da će krinolina čuvati njezin lokot još dugo dugo vremena. Inače krinolina je jedan od omiljenih photo pointova zaljubljenih parova, baš kao i neki od mostova u npr. Osijeku i Pragu. Zaključajte i vi svoj lokot i ostavite trag.

Podno Starog Grada nalazi se za vrijeme Špancirfesta Vinski grad - vrlo atraktivna večernja lokacija, no naši Stella i Bogdan prošetali su tijekom dana. Stari Grad plijeni pažnju svojom bezvremenskom ljepotom i gordošću s kojom stoji okružen prirodom. Doći u Varaždin i ne fotkati se kod Starog Grada - nemojte propustiti i ovaj kadar.

Na kraju Uršulinske ulice skrio se veliki drveni tron, omiljeno mjesto prolaznika za odmor, a mlađih za hvatanje uspomena i selfiranje. Jako je fotogeničan i dodatno naglasi ljepotu svakoga tko se u njemu fotka, probajte i vi!

Stotine narančastih i crvenkastih stopala krase prostor iznad Gundulićeve ulice. Stella i Bogdan već su ih vidjeli puno puta, no svaki put kad uđu oduševe se, jer kako bolje opisati Špancirfest nego veselim razigranim stopalima zar ne?

Varaždinski Muzej Anđela privlači pažnju turista, a posebno njegovo lijepo dvorište. Odlučili su naši gosti zaviriti i u dvorište i upoznati nekog anđela, no kako su svi bili zauzeti, preostalo im je zamoliti fotografa da ih slika za uspomenu. Kažu da će se ovog mjesta rado sjećati.

Na Španciru ima jako puno neobičnih mjesta i rukotvorina pa je Stelli zapela za oko živopisna odjeća kakvu još nije vidjela. Ne znamo kako je završio dogovor oko kupovine suknje, no sigurni smo da u Gajevoj ulici vrijedi zastati kod ovog štanda i odabrati nešto za uspomenu i dugo sretno nošenje, jer kreatorica je doista originalna.

Varaždinski Purgari čuvaju Varaždin, a njih čuvaju Dame u povijesnim haljinama. Stella i Bogdan poželjeli su se fotkati s čuvarima koji su osmislili zgodan photo point, a tijekom Špancira posjetiteljima kuju zlatne i srebrne novčiće. Potražite ih i ponesite kući svoj sretni novčić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.