Promo sadržaj

Komentari 2

Frizerski saloni se oporavljaju, a nove poslovne mogućnosti su odlična prilika za napredak

Frizerski saloni se oporavljaju, a nove poslovne mogućnosti su odlična prilika za napredak

Poslovanje frizera bilo je najugroženije u vrijeme lockdowna. Mjere kojih se danas moraju pridržavati mala su cijena za otvorena vrata, ali ne treba odbaciti ni opcije napretka uz nove poslovne mogućnosti

Mnogi frizerski saloni dosad su uspjeli vratiti se na pretpandemijski promet, ali još je dug put do potpunog oporavka. Početak rada pod maskama bio je lakši kad su prve mušterije rezervirale svoje termine. 

Ljudi traže promjenu

Korištenje frizerskih usluga za mnoge je žene višesatni ritual koji pomno planiraju, a za muškarce je često nenadani dvadesetominutni posjet. Ipak, i žene i muškarci vole dobro izgledati i dobro se osjećati, a upravo to dobivaju kad se prepuste spretnim frizerskim rukama.

Hairdresser,With,Mask,And,Client,,Finishing,The,Wavy,Hairstyle.,Reopening

Prvi pogled na svježe ošišanu kosu i novu boju u svakome od nas pobuđuje osjećaj oduševljenja. Budući da svi mi s vremena na vrijeme tragamo za nekom promjenom, nova frizura često se pokazala kao odlična opcija. Ipak, ne traže promjenu samo mušterije nego i vlasnici frizerskih salona. 

Mogućnost napretka

Svi poduzetnici, pa tako i frizeri, traže nove prilike za poslovni napredak s kojima će doći i veća zarada. Iz tog razloga A1 Hrvatska odlučio je podržati frizerske djelatnike u rastu i razvoju njihova poslovanja. Ponuda Fiskal1 namijenjena je svakom vlasniku frizerskog salona koji želi uvesti brzinu i efikasnost u svoj posao. 

Fiskal1 nudi kompletno blagajničko rješenje u jednom - i blagajnu i printer. U kreiranju ove ponude A1 je prije svega razmišljao o poduzetnicima koji još osjećaju financijske posljedice pandemije. Iz tog razloga A1 pruža pogodnost besplatnoga korištenja licencije Fiskal1 za prva tri obračunska razdoblja. 

Keeping,Business,On,Top,With,Digital,Technologies.,Cheerful,Young,Bearded

Ušteda na svakom koraku

Uz Fiskal1 ušteda je i u drugim segmentima poslovanja, pa tako u slučaju da salon ne radi tijekom cijele godine, vlasnici ne moraju očajavati. Uređaj se prilagođava potrebama vašeg poslovanja te možete odabrati opciju godišnje ili mjesečne licencije uz mogućnost sezonskog mirovanja. 

Jednostavnost korištenja sučelja i mogućnost praćenja zaliha robe opcije su s kojima će se vrlo brzo upoznati svaki vlasnik i radnik frizerskog salona. Bilo da je riječ o kutnom stoliću, prostranom pultu ili frizerovu džepu, Fiskal1 pronaći će svoje mjesto bilo gdje. Birajte između prijenosnih ili komfornih stolnih uređaja većeg ekrana. Ako je potrebno, u A1 ponudi možete naći i ladicu za novac te skener. 

Više o ponudi Fiskal1 saznajte ovdje.