Obavijesti

Promo sadržaj

Gdje nabaviti kvalitetan klima uređaj po povoljnoj cijeni?

Gdje nabaviti kvalitetan klima uređaj po povoljnoj cijeni?

Zasigurno ste po ovim ljetnim vrućinama razmišljali kako bi bilo lijepo u vašem domu uvijek imati idealnu temperaturu. Najbolje rješenje za ovo je klima uređaj po povoljnoj cijeni.

Gdje nabaviti kvalitetan klima uređaj po povoljnoj cijeni? Obratite se tvrtki Klima Koncept koja se profilirala u najveći web shop u Hrvatskoj. 

Klima Koncept d. o. o. redovito osvaja nagrade na regionalnim natjecanjima za najbolju web trgovinu, pa su tako 2021. godine osvojili prvo mjesto u kategoriji Home&Garden i drugo mjesto za najbolju web trgovinu prema odabiru kupaca. Također, 2019. godine osvojili su prvo mjesto u kategoriji Home&Garden, a 2020. Klima Koncept web shop osvojio je po izboru kupaca 2. mjesto za najbolju online trgovinu u Hrvatskoj. 

Klima Koncept je shop koja se bavi prodajom rashladnih sistema i sistema grijanja. U svom asortimanu nemaju samo klima uređaje, nego i dizalice topline, podno grijanje, peći na pelete, rekuperatore zraka, zračne zavjese. 

Klima Koncept posluje već punih 27 godina, a iza njih je preko 20.000 odrađenih poslova i zadovoljnih kupaca. Prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda u vrijednosti većoj od 1000 kuna dostava je besplatna u cijeloj Hrvatskoj, a nude i ovlaštenu montažu klima uređaja i opreme te redovito servisiranje. 

Na specijaliziranom web shopu za klimatizaciju možete pronaći klima uređaje i opremu vodećih svjetskih proizvođača: Mitsubishi electric, Daikin, Toshiba, Fujitsu, Panasonic i Hitachi te sve dostupne klima uređaje i opremu proizvođača Gree, Samsung, Hisense, Haier, Midea, Azuri, Korel, Maxon i Olimpia Splendid

U slučaju da umjesto hlađenja trebate grijanje, Klima Koncept u svom asortimanu ima peći na pelete i kotlove na pelete za centralno grijanje. Također, tu su i rekuperatori zraka, zračne zavjese, odvlaživači zraka, električno podno grijanje kao i multi-split sistemi hlađenja i grijanja. 

Osim prodaje navedenih klima uređaja i opreme, rekuperatora zraka, dizalica topline, podnog grijanja i zračnih zavjesa, Klima Koncept vrši i uslugu izvođenja radova, pregleda konkretnih objekata, izradu ponuda i izvođenje radova s isporukom kompletne instalacijske i klimatizacijske opreme. Kao kvalitetan tim s bogatim znanjem i dugogodišnjem iskustvom svojim asortimanom  zadovoljiti će sve potrebe kako privatnih tako i poslovnih objekata, te vam na području cijele Hrvatske mogu garantirati vrhunsku uslugu montaže i servisa individualnim i profesionalnim pristupom i na obostrano zadovoljstvo.

Onda, što čekate? Nazovite Klima Koncept već danas na 0914466880 te kupnjom klima uređaja omogućite sebi i svojim ukućanima ugodnije okruženje u vašem domu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?
PROMO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?

Kad kupujemo novi kućanski uređaj, nadamo se i očekujemo da će trajati desetljećima. Ne samo zato što takva kupnja podrazumijeva veći trošak, već i kako bi se izbjeglo stvaranje elektroničkog otpada i onečišćenje planeta.

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“
PROMO

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“

Vlasnik hitnih intervencija za odštopavanje začepljenja otkriva u kakvom su stanju instalacije po hrvatskim kućanstvima
Trendovi u čišćenju doma
PROMO

Trendovi u čišćenju doma

Trendovi s kojima su nas upoznali TikTok i YouTube mogu pomoći da pronađete motivaciju za čišćenje svojeg doma. Možda vam se i svide pa postanu nova omiljena rutina kod kuće...