Obavijesti

Promo sadržaj

GEM, SET, FOREO!

GEM, SET, FOREO!
6

Prvo izdanje humanitarnog teniskog turnira Gem Set Hrvatska okupio je sportaše, poznate ličnosti i preko 2000 posjetitelja

Prvo izdanje humanitarnog teniskog turnira Gem Set Hrvatska održao se 12. lipnja u srcu Zagreba, pred više od 2000 posjetitelja koji su stigli na SRC Šalata te brojnim gledateljima koji su prijenos uživo mogli pratiti putem malih ekrana.

Nakon što su se slegnuli prvi dojmovi, zaključak svih sudionika je isti – bila je ovo uistinu posebna priča koja se mora nastaviti i u narednim godinama.


Lovro Zovko i Ivan Klasnić, Jelena Kostanić Tošić i Lovre Miloš, Iva Majoli i Mateo Kovačić te mnogi drugi sportski parovi su sudjelovali u sportskom dijelu turnira i koji su svojim teniskim vještinama itekako iznenadili gledatelje.

U polufinalu servirali su Mandžukić i Jurina protiv Lovrena i Škugora, dok su drugi dio odigrali Čilić i Modrić preko puta mreže s Bogdanovićem i Delićem. Finale je zaslužila najspretnija četvorka u sastavu: Mandžukić - Jurina vs. Čilić - Modrić, a pobjedu je odnio prvi duo igrača.


Sva prikupljena sredstva iskoristit će se za gradnju modernog multifunkcionalnog sportskog igrališta u Osnovnoj školi Tordinci iz vukovarsko-srijemske županije, koja broji 125 učenika u 10 razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu.  


FOREO je u svom kutku ugostio brojne goste iz sportskog i beauty svijeta te svim prisutnima prezentirao LUNU 3. Nova LUNA 3 prvi je uređaj za njegu kože na tržištu koji kombinira ultra mekanu, higijensku četkicu za čišćenje lica s nizom posebnih mogućnosti za masažu kojima se upravlja isključivo  putem  aplikacije FOREO For You aplikacije dostupne preko Google play ili App store za Android ili iOS uređaje. 


Uz brojne sportaše, poznate ličnosti te sve zainteresirane posjetitelje, našem kutku pridružile su se i plesačica Tina Walme, fitness bloggerica Martina Boss te beauty influencerice Paula Sik, Ivana Blažoti Mijoč i Mia Matić. Svim posjetiteljima djevojke su predložile svoje “must have” favorite za prekrasnu i blistavu kožu. Kao posljednji novitet LUNA 3 izazvala je i najveće zanimanje, jer osim veće površine četkice, LUNA 3 sada nudi i prilagođenu ani-age masažu koja se regulira preko FOREO For You aplikacije.


LUNA 3 posebno je prilagođen svakom tipu kože, u različitim bojama: normalna koža - Pearl Pink, osjetljiva – Lavander i mješovitu – Blue. Prvih 75,000 proizvoda rasprodano je u rekordnom roku na foreo.com.  

Svoj LUNA 3, masažer za čišćenje i učvršćivanje kože  lica, potražite u Douglas parfumerijama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle