Obavijesti

Promo sadržaj

Germania daje najveće tečajeve: Gorica 2.75, Hajduk 2.60, Chelsea 1.70

Germania daje najveće tečajeve: Gorica 2.75, Hajduk 2.60, Chelsea 1.70

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Tražite li i danas poklon za odigrati na svom listiću naći ćete čak tri u ponudi Germania Sport kladionica. Ako želite igrati na pobjede dva kluba HNL-a koji se bore za europska natjecanja ili možda na slavlje Chelsea, najveće tečajeve naći ćete u Germaniji. Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

ŠIBENIK – GORICA (17:00h) DVOJKA 2.75

Na Šubićevcu je od 17:00 sati na rasporedu utakmica 30. kola Prve HNL u kojoj domaći Šibenik dočekuje Goricu. Obje ekipe dočekuju susret u lošoj formi, domaćini ne znaju za pobjedu devet utakmica, dok su gosti na šest susreta bez tri boda. Gorica je crnom serijom dovela u pitanje izlazak u Europu, od silnih bodova prednosti ostao im je tek jedan ispred Rijeke, dok Hajduku bježe šest. U međusobnim utakmicama Gorica ima tri pobjede u nizu. Danas su tek blagi favoriti na kladionici, ali pobjeda im je potrebna ako žele ostati u utrci za europska natjecanja stoga se dvojka ne čini kao loša opcija za odigrati.

SLAVEN BELUPO – HAJDUK (19:05h) DVOJKA 2.60

Slaven na domaćem terenu od 19:05 sati u sklopu 30. kola Prve HNL dočekuje Hajduk. Farmaceuti su u solidnoj formi i nizu od pet utakmica bez poraza te su trenutno šesti s isto toliko bodova prednosti ispred predzadnje Istre. Hajduk je u prošlom kolu porazom od Osijeka pokvario odličan niz te im sad željeno treće mjesto bježi šest bodova, no imaju i utakmicu zaostatka, doduše protiv Dinama. Ove sezone su se ova dva kluba susrela tri puta, Splićani su upisali pobjedu, dok su preostale dvije završile neriješeno. Kladionice danas laganu ulogu favorita daju Hajduku, a ako žele vidjeti Europu dogodine pobjeda im treba pa je ova dvojka logičan izbor.

CHELSEA – BRIGHTON (21:00h) JEDINICA 1.70

Bluesi ciljaju zadržati peto mjesto i eventualno ući među četiri najbolja Premier lige. Jučerašnjom najavom o sudjelovanju u Superligi nisu odustali od nogometa u domaćem prvenstvu. Stoga je za očekivati da će Tuchelove trupe slaviti u ovom susretu pa se i jedinica na Chelsea po ovom tečaju čini idealnim poklonom.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

 

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!