Promo sadržaj

Komentari 0

Germania daje najveće tečajeve: PSV 1.45, Atalanta 1.50, United 1.70

Germania daje najveće tečajeve: PSV 1.45, Atalanta 1.50, United 1.70

Nigdje nećete naći veće.

Germania Sport kladionica već nekoliko tjedana svojim vjernim igračima nudi poklone u tri utakmice pa će tako i ove subote. Jedno je sigurno, nigdje nećete naći veće tečajeve na ova tri susreta.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu preko A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona.

PSV – TWENTE (subota, 16:30), jedinica 1.45

Domaćinu će nedostajati Gotze, Ledezma, Madueke, Romero i Viergever zbog ozljeda, ali pobjeda PSV-a ne bi smjela biti upitna jer kasne za Ajaxom čak sedam bodova. Twente je u zadnje vrijeme dosta impotentan pred golom jer nije zabio u zadnje tri ligaške utakmice. U gostima nisu tako loši generalno gledajući cijelu sezonu, ali današnji suparnik ipak je prevelik zalogaj.

ATALANTA – TORINO (subota, 15:00), jedinica 1.50

Atalanta je preko tjedna dominirala Napoli u Kupu, međutim nije uspjela zabiti prvi put poslije dugo vremena. Zato danas ima puno lakši susret s momčadi kojoj je zabila u čak 11 uzastopnih međusobnih susreta. U više od 90 posto domaćih utakmica ove sezone slavili su s dva ili više golova, a Torino je protiv sedam najboljih u ligi ove sezone već inkasirao 20 golova!

MAN. UTD – EVERTON (subota, 15:00), jedinica 1.70

Dvije momčadi koje su imali dijametralno suprotan ulazak u sezonu. I dok je Ancelottijeva momčad s Goodison Parka držala čelnu poziciju, Solskajerovi momci bilježili su negativne rekorde stare 48 godina bez pobjede na Old Traffordu. Situacija je danas uvelike drukčija - Crveni vragovi metu sve protivnike, Sveci su stradali 9:0, dok je Everton neuvjerljiv te ekipa više nije tako kompaktna kao na ulasku u sezonu. Intuicija kaže da je pobjeda domaćina nešto vjerojatnija, ali Everton je i dalje sjajan klub u kojem igra nekoliko izvanrednih pojedinaca te je dobar nogomet jedina stvar na koju se sa sigurnošću možemo kladiti.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.