Obavijesti

Promo sadržaj

Gotovo 200 GRAWE zaposlenika i ove je godine sudjelovalo u korporativnom volontiranju

Gotovo 200 GRAWE zaposlenika i ove je godine sudjelovalo u korporativnom volontiranju
4

Desetu godinu za redom, GRAWE Hrvatska provodi projekt korporativnog volontiranja pod geslom „Ponosno volontiram“, kojem se i ove godine odazvao značajan broj zaposlenika!

Njih gotovo 200 volontiralo je u domovima za starije i nemoćne osobe u svim većim gradovima Hrvatske te tako nesebično udijelilo svoje vrijeme i trud. Time su, onima kojima je to najpotrebnije, izmamili osmijeh na lice i uljepšali okruženje u kojem žive.

GRAWE zaposlenici svake godine svoje sate i energiju ulažu na drugoj lokaciji, u različitim ustanovama i organizacijama, ovisno o tada prepoznatim potrebama u društvu. Mnogi zaposlenici sami predlažu udruge u kojima bi voljeli volontirati zajednički u ime GRAWE-a, a tako je njihovo zalaganje prisutno tijekom cijele godine, ne samo na jedan dan. Uz sve to, ispočetka pokazuju da žive i vjeruju u vrijednosti poduzeća u kojem djeluju, a da se osjetne razlike u društvu mogu postići jedino djelovanjem.

„Ovakvo zalaganje naših zaposlenika čini nas i više nego ponosnima jer dodatno podupire nastojanja i napore koje Društvo ulaže kako bismo bili što više društveno odgovorni. Saznanje da u našoj organizaciji postoji ovoliki broj pojedinaca svjesnih važnosti vraćanja društvu, koji žele zajednicu u kojoj djelujemo učiniti boljim i ljepšim mjestom, ohrabruje nas da i u budućnosti nastavimo s ovakvim akcijama. Zaposlenici su najveća kvaliteta i vrijednost svake organizacije – oni čine razliku! Zato im i ovim putem, još jednom, kažemo hvala i bravo!“ – Adriana Tomić, članica Uprave

Za promicanje volontiranja, GRAWE je zato do sada dobio brojna priznanja i nagrade za doprinos, ali najveća je nagrada što zaposlenici prepoznaju vlastitu odgovornost u važnosti ovakvih inicijativa za dobrobit pojedinca, zajednice, organizacije i društva.

„U 13 domova za starije i nemoćne osobe, zaposlenici su pomogli na poslovima ličenja zidova, bojenja ograda, čišćenja i uređivanja prostora, vrtlarenja… a najvrijednije od svega bilo je vrijeme provedeno u socijalizaciji sa štićenicima. Sreća i zahvalnost na njihovim licima bio odgovor i potvrda da činimo pravu stvar, a da je svaka minuta koju su naši zaposlenici uložili neprocjenjiva. Zaista je istina da tako malo nekima može značiti toliko puno. “ – Sanja Gržetić, Voditeljica Odjela korporativnih komunikacija i marketinga

GRAWE, kontinuiranim provođenjem društveno-odgovornih projekata uspijeva se na tržištu pozicionirati kao poduzeće koje brine o zaposlenicima, partnerima i klijentima te koji čini konkretne korake prema stabilnijoj i sigurnijoj budućnosti po pitanju održivosti. Osim volontiranja, istoga mjeseca, GRAWE zaposlenici sudjelovali su na pošumljavanju područja pored Vukovara uz projekt „Green GRAWE“ koji jednako osvještava važnost zaštite i obnavljanja prirode.

GRAWE ponosno dalje provodi svoje društveno-odgovorne projekte s krajnjim ciljem – visokom društvenom svijesti o važnosti održivosti te odgovornim postupanjem prema zajednici i prirodi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti