Obavijesti

Promo sadržaj

Hacksaw Gaming donosi uzbuđenje uz partnerstvo s FAVBET-om!

Hacksaw Gaming donosi uzbuđenje uz partnerstvo s FAVBET-om!

Igračima nude unaprijeđenu ponudu proizvoda te vrhunsko iskustvo uz podizanje standarda kvalitete i raznolikosti na hrvatskom tržištu online kasina.

Otkako je Hacksaw Gaming prvi put stupio na hrvatsko tržište zajedno s Betsson grupom u prosincu 2023., lokalni ljubitelji kasino igara izražavaju sve veću želju za kvalitetnim sadržajem. Sada, ovo uzbudljivo partnerstvo ponovno se vraća na scenu s Favbet-om, uglednim operaterom online kasina za instant igru koji se ističe kao jedan od najboljih u istočnoj Europi. Dok Hrvatska nastavlja rasti kao važan igrač u svijetu iGaminga, ovo partnerstvo ima za cilj unaprijediti ponudu proizvoda i pružiti vrhunsko iskustvo igračima na ovom sve popularnijem tržištu.

Suradnja između Hacksaw Gaminga i Favbeta započela je još u lipnju 2023., kada je Hacksaw prvi put predstavio svoj bogati sadržaj u Rumunjskoj. Sada, uz premijerno predstavljanje na Favbet.hr u veljači, Hacksaw Gaming nastavlja svoj uspon s uzbudljivim nizom automata, uključujući omiljene naslove poput Gladiator Legends, R.I.P. City i Outlaws Inc. Planirane su i buduće objave cijelog portfelja kako bi igrači imali priliku iskusiti nove, uz dodatak klasičnih igara koje su već osvojile srca ljubitelja Hacksaw sadržaja.

Marcus Cordes, izvršni direktor Hacksaw Gaminga, izjavio je: "Ponosni smo na našu suradnju s Favbetom i radujemo se što smo ponovno ovdje. Veselimo se što vidimo entuzijazam korisnika Favbeta iz različitih regija koji uživaju u našem sadržaju."

“Partnerstvo sa Hacksaw Gamingom ne samo da će pružiti vrhunsku zabavu igračima, već će i dalje podizati standarde kvalitete i raznolikosti na hrvatskom tržištu online kasina. Izuzetno smo ponosni što možemo nastaviti raditi na stvaranju vrhunske zabave za naše igrače i gledamo s nestrpljenjem kako ćemo zajedno oblikovati budućnost igara na sreću u Hrvatskoj.” – istaknula je Marianna Kovenia, Country managerica Favbeta u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša
PROMO

Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša

22.5. je održana svečana ceremonija uručivanja nagrada pobjednicima Ininog Zelenog pojasa za koji je ove godine pristiglo čak 158 ideja.

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina
PROMO

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina

10 pušača koji žele prestati pušiti. Udruga CROHM koja je pokrenula pionirsku inicijativu prestanka pušenja uz pomoć bezdimnih proizvoda. Iskustva i rezultati će biti predstavljeni 28. svibnja na međunarodnoj konferenciji Biram bez dima: „Kako prestati pušiti?“. Za ostale pušače koji se žele informirati o bezdimnim proizvodima i žele prestati pušiti CROHM je pokrenuo birambezdima.hr
Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.
PROMO

Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.

Prema definiciji Hrvatskog jezičnog portala, specijalist je stručnjak u nekom užem području djelatnosti. No koliko god ta djelatnost možda bila uska, može biti korisna velikom broju ljudi, dodajemo mi. Posebno kada je u pitanju bol u zglobovima i mišićima.